Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S Badrom Harijem

Ronaldo na tulum potrošio milijun dolara, doveo ljepotice iz Portugala

Ronaldo
Foto: Instagram
1/5
16.12.2015.
u 22:10

Hari se trenutno nalazi u svojoj domovini Maroku, a Ronaldo gotovo svaki slobodan dan koristi za odlazak tamo i uživanje na plažama ove prekrasne afričke države

Poznato je kako su ponajbolji nogometaš i ponajbolji kik-boksač svijeta veliki prijatelji, no tulumarenja Badra Harija i Cristiana Ronalda u posljednje su vrijeme otišla na jednu višu razinu.

Hari se trenutno nalazi u svojoj domovini Maroku, a Ronaldo gotovo svaki slobodan dan koristi za odlazak tamo i uživanje na plažama ove prekrasne afričke države. To mu nije problem, budući da posjeduje vlastiti avion, no čini se kako u posljednje vrijeme to nisu samo obični prijateljski posjeti, piše FightSite.

Tako se pojavila vijest kako je Ronaldo financirao posljednji njihov tulum te da je na to potrošio iznos od milijun dolara. Avion je napunio ljepoticama iz Portugala, a svjedoci kažu kako je zabava bila izuzetno raskalašena.

Hari zapravo već nekoliko godina ne održava svoju karijeru na nekoj ozbiljnoj razini, ali niti nema financijsku potrebu, budući da zna uzeti ogromne iznose za gotovo revijalne mečeve. Cristiano Ronaldo ove sezone još uvijek igra na visokom nivou, no rezultati Real Madrida su zabrinjavajući. Barem znamo na koji način Portugalac ubija tugu zbog toga.

>>Cristiano Ronaldo igra najgoru sezonu otkad je u Realu

Komentara 12

MA
..Marsijanac
05:43 17.12.2015.

Mogu si zamisliti kakva bi bila reakcija nasih novinara i nogometne javnosti da se neki nogometas iz nase repke, ili kluba, tako ponasa.

Avatar JustinCase69
JustinCase69
05:49 17.12.2015.

Ovom se kifla izgleda digla na Ronalda..Kako bi rekao autor teksta.."tulumarenja su otišla na jednu dodatnu višu razinu" ..

MA
Majur
07:38 17.12.2015.

Za nekoga tko ne prepozna Ronalda,vidi naslov i sliku,može pomislit da Ronaldo drži u naručju tu "ljepoticu"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije