Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UVIJEK BIO KLASA'

Cristiano Ronaldo stao u obranu Ikera Casillasa

Cristiano Ronaldo i Iker Casillas
nph/NordPhoto/PIXSELL
16.08.2014.
u 14:06

- Iker nikad nije prestao biti jedan od najboljih vratara na svijetu - rekao je Ronaldo.

Cristiano Ronaldo odbacio je tvrdnje da su najbolji vratarski dani iza Ikera Casillasa, kojeg se uporno kroz medije prikazuje kao nekog prosječnog vratara, a jednog od najboljih u posljednjih deset i više godina.

- Iker nikad nije prestao biti jedan od najboljih vratara na svijetu. Uvijek je bio klasa - stao je Ronaldo u obranu svog suigrača i potom najavio veliku sezonu:

- Trebamo ići korak po korak. Puno je još posla pred nama.

>> Hierro nagovorio Casillasa da ostane u Realu

Komentara 2

FA
fakelar
20:20 16.08.2014.

njegovo zalizivanje pred kamerama i slicna ponasanja nikako mi ne idu pod kapu . ali da je covjek velika srca pokazao je to kad je pomogao za poplavljene , medutim ovo je vise nego ljudski , fakticki stati pred svee one koji ( kad te trebaju dobar si a cim ti jednom neide uterali bi te u zemlju zivog )zaraduju na ovakvima kao Iker i Ronaldo . kapa do poda za ovakav potez .

DI
dinamojavolim
20:24 16.08.2014.

ronaldo je izvrstan nogometas i odlican covjek...to je dokazao jako puno puta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije