Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVAO U TRENUTKU

Pogledajte kako je Ronalda ponijela atmosfera pa je zapjevao himnu Lige prvaka

Cristiano Ronaldo
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
23.04.2015.
u 09:55

S obzirom na to da je Liga prvaka nešto što mu itekako znači, jednostavno ga je ponijelo otpjevati riječi poznate himne koju slušamo na otvaranjima svake utakmice najjačeg nogometnog klupskog natjecanja na svijetu

Nogometaši pjevaju nacionalne himne često vrlo glasno, nije to neuobičajena pojava. Ali kad netko pjeva himnu Lige prvaka, to je potpuno nesvakidašnje i pažnje vrijedno. Upravo to napravio je Cristiano Ronaldo uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Atletico Madrida i zaokupio pažnju nogometne javnosti.

Portugalac uistinu obožava nogomet, natjecanja i uvijek želi pobijediti. Nekima je to arogantno, neki mu se zbog toga dive, neke iznimno živcira. No način na koji shvaća sport općenito, itekako je pozitivan, čak i fanatičan.

S obzirom na to da je Liga prvaka nešto što mu itekako znači, jednostavno ga je ponijelo otpjevati riječi poznate himne koju slušamo na otvaranjima svake utakmice najjačeg nogometnog klupskog natjecanja na svijetu.

Također, sigurno da je Ronaldo pridobio simpatije mnogih navijača nakon ovog poteza, a potom je i na terenu odlično (i iznenađujuće) asistirao Hernandezu za pobjednički pogodak i prolaz u polufinale. Sigurno je onima koji su mu nekoliko puta s tribina Santiago Bernabeua zviždali malo stala knedla u grlu.

>> Real s igračem više probio bunker Atletica, Hernandez zabio za polufinale

Komentara 1

MA
Maxi73
13:46 23.04.2015.

Nije on nicim ponesen, to je sve kalkulirano, on je veliki glumac. To je uradio samo zbog kamere, da bi se narednih dana o njemu pisalo. To njemu treba, ko drugima zraka za disanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije