Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI HUMANITARAC

Cristiano Ronaldo donirao Nepalu više novca nego neke države

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
08.05.2015.
u 23:20

Cristiano je pomogao žrtvama tsunamija u Indoneziji, a pomagao je i djeci Gaze.

Cristiano Ronaldo donirao je golemi novac humanitarnoj organizaciji Spasimo djecu. Prema pisanju francuskog magazina navodno je uplatio čak sedam milijuna eura.

Portugalac je putem društvenih mreža pozvao više od sto milijuna svojih sljedbenika da pomognu djeci te himalajske države. Njegova humanitarna pomoć na nivou je nekih bogatih država, primjerice jedna cijela Nizozemska skupila je 13.5 milijuna eura.

Cristiano je pomogao žrtvama tsunamija u Indoneziji, a pomagao je i djeci Gaze. Navodno se niti ne tetovira samo kako bi često mogao donirati krv.

>> Ni Cristiano Ronaldo nam ne bi mogao pomoći

Komentara 6

Avatar foton 99 88 73
foton 99 88 73
07:10 09.05.2015.

..ronaldo ne samo da je nogometna veličina nego je humanitarac iznad svih humanitraca...Brawo

DU
Deleted user
08:51 09.05.2015.

Toliko je donirao i Messi, ali u svoj džep ne plaćajući porez španjolskoj državi.

MI
mismis
10:36 09.05.2015.

Messi stalno donira ali u tajnosti? A kak onda to radi Ronaldo? Sazove presicu i najavi da ce dati tog i tog dana u tolko sati 7 milijuna eura? Gluposti pises ak smatras da je to njegova samopromocija. Reci mi dal si znao da Ronaldo svaki mjesec od svoje place odvaja za doniranje djeci? Uopce mi se neda nabrajat kome je sve i kolko novaca dao i uplatio, ali bitno da je tebi to samopromocija dok Messija pises kako je to pravi covjek jer to "radi u tajnosti". Takvo nesto samo jako neinteligenta i neinformirana osoba moze izjavit. Jedino kaj se zna o Messiju je ona utaja poreza, pa pretpostavljam da je i to dobro djelo kakvo samo "pravi ljudi" rade. Ne mogu vjerovat da netko humanitarca kakav je Ronaldo moze prozvati osobom koja to radi samo radi samopromocije. pa jesi ti normalan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije