Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemir u Juventusu

Cristiano Ronaldo i dalje po svome, u Staroj dami su ljutiti na svoju zvijezdu

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
03.05.2020.
u 10:31

Ronaldo u rodnoj Madeiri uživa s obitelji i odlučio je biti s njima. U Staroj dami pak već danima čekaju njegov povratak, kao i povratak još nekoliko inozemnih nogometaša

Iako je u Italiji posljednjih mjeseci bila prava zbrka zbog pandemije koronavirusa, sada se sve polako smiruje. No, nemir je i dalje u redovima Juventusa. U klubu iz Torina najviše se ljute na Cristiana Ronalda koji se ne planira tako brzo vratiti u Italiju.

Naime, kako pišu tamošnji mediji, on u rodnoj Madeiri uživa s obitelji i odlučio je biti s njima. U Staroj dami pak već danima čekaju njegov povratak, kao i povratak još nekoliko inozemnih nogometaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍃🌴🌵🌾🦎 Punta de San Lorenzo ⛰🌏❤ @aloyoga #family #love

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ronaldo, ali i De Ligt, Higuain, Szczesny i Costa, kada se vrate, morat će u izolaciju 14 dana, što znači da ni 18. svibnja neće biti spremni, a za tada je najavljen potpun povratak svih klubova treninzima.

U međuvremenu su Parma, Sassuolo, Bologna, Roma i Lazio odlučili da već od ponedjeljka počnu s trenažnim procesom s obzirom na to  da u svojim regijama imaju dozvole za otvoreno treniranje u grupama.

>> Pogledajte galeriju: 'Volim dominirati u krevetu. Stalno se seksamo, pa je često ozlijeđen'

Cristiano Ronaldo
1/13
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
10:50 03.05.2020.

Ronaldo je i u karanteni spremniji od njih.

Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:55 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije