Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalska zvijezda

Cristiano Ronaldo dok je igrao u Realu razmišljao je još samo o jednom klubu

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.02.2019.
u 11:57

Prvi kontakti počeli su u četvrtfinalu Lige prvaka u kojem su se sastali Juventus i Real Madrid

Mnogi su prije godinu dana teško mogli zamisliti da će Cristiano Ronaldo zaista napustiti madridski Real iako se o tome uvijek nagađalo. No samo nekoliko mjeseci kasnije to se dogodilo, a mnoge je iznenadilo da je izabrao Juventus.

Cijelu priču jučer je demistificirala Gazzetta dello Sport i otkrila detalje tog prelaska. I tako ispada da su prvi kontakti počeli u četvrtfinalu Lige prvaka u kojem su se sastali Juventus i Real Madrid.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

– Tijekom utakmice u Madridu do mene je došao njegov menadžer Jorge Mendes i rekao: “Nećete vjerovati, ali Cristiano, ako promijeni momčadi, želi se priključiti Juventusu. Imajte na umu da je to manje čudno nego što mislite” – prepričao je sportski direktor Juvea Fabio Paratici te otkrio da su se kasnije još jednom sreli pa mu je Mendes potvrdio da se Ronaldo sprema napustiti Madrid. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije