Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLOBE SOCCER AWARDS

Cristiano Ronaldo dobio još jednu nagradu: Hvala svima!

Cristiano Ronaldo
Foto: REUTERS/Miguel Vidal
29.12.2014.
u 21:22

Iza njega je vjerojatno najbolja godina karijere, u kojoj je postao rekorder po broju golova u jednoj sezoni u Ligi prvaka, te je vodio Real do toliko željenog desetog naslova europskog prvaka

Cristiano Ronaldo zaključio je 2014. godinu zaradivši nagradu za nogometaša godine na Globe Soccer Awards svečanosti u Dubaiju.

Iza njega je vjerojatno najbolja godina karijere, u kojoj je postao rekorder po broju golova u jednoj sezoni u Ligi prvaka te je vodio Real do toliko željenog desetog naslova europskog prvaka. S više od gola po utakmici u pet godina u Španjolskoj.

No, glavna nagrada ipak se dijeli 12. siječnja. Danas je potvrđeno da je Ronaldo glavni favorit i za Zlatnu loptu.

– Nadam se da je ovo dobar signal uoči Zlatne lopte, ali ne zabrinjava me to. Glasači znaju što trebaju učiniti, a meni je to samo još jedna nagrada za predan rad. Zahvala svima u Realu: igračima, treneru, iza nas je fantastična sezona, četiri trofeja i ponajbolja smo momčad u povijesti nogometa – rekao je Portugalac, koji je u Dubaiju sa suigračima jer ih sutra čeka prijateljski ogled s Milanom.

>> 'Cristiano Ronaldo zamalo je završio kod nas, a ne u Unitedu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije