Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka Perezu

Cristiano Ronaldo otkrio koga želi na klupi Reala sljedeće sezone

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
24.05.2015.
u 14:17

- Još ne znam kakva je odluka kluba, ali sam svjestan da im sezona bez velikih trofeja nije zadovoljavajuća.

Nakon jučerašnje pobjede protiv Getafea 7:3 u posljednjem kolu španjolskog prvenstva, Cristiano Ronaldo, koji je postigao hat-trick, izjasnio se o sve glasnijim nagađanjima da će Carlo Ancelotti postati bivši. Najbolji igrač madridskog kluba čvrsto stoji uz Talijana.

Na Instagramu je objavio fotografiju s Ancelottijem i napisao:

"Sjajan trener i nevjerojatna osoba. Nadam se da ćemo surađivati i sljedeće sezone", napisao je Ronaldo i tako jasno dao do znanja što misli.

No, španjolska Marca, bliska Realu, i dalje stoji kod tvrdnje da je Florentino Perez odlučio smijeniti i 12. trenera u svojoj eri. U današnjem tekstu navode da predsjednik kluba i dalje ne mijenja mišljenje koje je već u petak saznao i Ancelotti, a Rafa Benitez sve je bliži klupi.

A još uvijek službeni trener Reala već ima i ponudu Milana, ali ne misli ju prihvatiti.

- Još ne znam kakva je odluka kluba, ali sam svjestan da im sezona bez velikih trofeja nije zadovoljavajuća. Nadam se da ću ostati, ali ne treba žuriti s odlukom, imamo vremena sjesti i razgovarati. A ako dobijem otkaz, uzeti ću godinu dana odmora, rekao je talijanski strateg za kojeg Marca tvrdi da će i dalje ostati živjeti u Madridu jer je oduševljen gradom.

>>Španjolci otkrili: Luka Modrić ostaje bez trenera!

 

Great coach and amazing person. Hope we work together next season.

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentara 12

UZ
uzor10
19:50 24.05.2015.

Tina Katanić

PA
pan-am
15:01 24.05.2015.

Ilija Lončarević!!!

SA
SI aka SI
10:21 25.05.2015.

Ancelotti je za sve koji se spominju kao nasljednici svemirski brod. Eventualno Klop bi mogao donijeti neki pomak. U 2 sezone, osvojio je jednu LP i to sigurno nije mala stvar. A u primeri postoji jači (i koji jednako toliko i troši), koji uz to nije bio desetkovan ozljedama važnih igrača u finišu sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije