Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRISTIANO RONALDO:

Barcelona? Neke stvari u životu su nemoguće

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
11.12.2015.
u 13:31

U Engleskoj ne bih mogao igrati ni za koji klub osim Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo, nakon pobjede protiv Malmöa u utakmici s rezultatom 8:0, u kojoj je zabio četiri gola, objasnio je da su neki problemi napokon iza njega te da ga napokon možemo očekivati pravog.

A taj problem bilo je koljeno zbog kojeg je propustio dio završnice sezone 2013./2014. pa se vratio u polufinalu Lige prvaka. Propustio je zatim dvije utakmice u prvenstvu da bude spreman za finale najelitnijeg klupskog natjecanja. Uslijedilo je Svjetsko prvenstvo u Brazilu gdje su srce i glava htjeli, ali tijelo nije moglo, pa smo gledali neprepoznatljivog Portugalca u dresu reprezentacije.

To koljeno probleme mu je stvaralo od početka sezone, ali sad su problemi iza njega. Zanimljivo, operacija ni u jednom trenutku nije bila opcija.

A kad smo već kod Ronalda, istaknimo njegovu izjavu o tome gdje nikad ne bi mogao igrati.

– Neke stvari su gotovo nemoguće, na primjer ideja da jednog dana zaigram za Barcelonu ili da igram u Engleskoj za neki drugi klub osim Manchester Uniteda. To je vrlo komplicirano, ali ništa u životu nije zajamčeno. Kao što sam ranije rekao, ništa nije sigurno u nogometu.

>> Ronaldo s četiri gola srušio rekord! Real ponovio najuvjerljiviju pobjedu u LP

Komentara 1

AB
ankl_beni
15:00 11.12.2015.

normalno da nemos igrat u engleskoj u nekom drugom klubu osim mu, jer nijedan drugi klub nemoze isplatiti toliko novaca koliko je tebi "potrebno", ko kad vidim vjest da man city hoce dovest messia za 400+ mil, ovo je postaloo jako jako teško preseravanje a nogometa nigdje, jedan dodir odmah žuti, mrs kuc i svima crveni dozivotno, fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije