Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se Premier liga

Craig Dawson kasnim pogotkom zakomplicirao utrku za treće mjesto

Craig Dawson
Foto: Press Association/Pixsell
20.06.2020.
u 15:40

Leicester sada ima 54 boda, no pobijedi li Chelsea u nedjelju Aston Villu na gostovanju, primaknut će se na samo tri boda zaostatka

Craig Dawson silno je obradovao navijače Chelseaja pogotkom škaricama u trećoj minuti sudačke nadoknade. Naime, tim je golom izborio Watfordu bod u 1:1 remiju, a djelovalo je kao da će Leicester sigurno slaviti na gostovanju kod 16. momčadi Premier lige.

Lisice su povele golčinom Benjamina Chilwella s ruba šesnaesterca samo koju minutu ranije, međutim, jedna kasna gužva u njihovom kaznenom prostoru rezultirala je podjelom bodova.

Leicester sada ima 54 boda, no pobijedi li Chelsea u nedjelju Aston Villu na gostovanju, primaknut će se na samo tri boda zaostatka. 

Podsjetimo, Tottenham i Manchester United su u petak također odigrali 1:1, pa ljestvica sada izgleda ovako:

Liverpool 82 boda, Manchester City 60, Leicester 54, Chelsea 48, Manchester United 46, Sheffield United 44, Wolverhamton 43...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije