Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO OPORAVLJEN

Coyle: Klasnić donosi golove, a to znači pobjede

Ivan Klasnić
AFP
20.02.2010.
u 10:55

Menadžer Boltona Owen Coyle mogao bi gurnuti hrvatskog napadača Ivana Klasnića u igru u nedjeljnom dvoboju 27. kola engleskog nogometnog prvenstva protiv Blackburna.

Klasnić (30) je zadobio ozljedu lista krajem siječnja u pobjedi svoga kluba protiv Burnleyja (1:0) u 23. kolu Premiershipa, nakon čega je propustio pet utakmica, a s klupe je gledao kako je njegova momčad u tom periodu postigla tek jedan gol.

Utakmica protiv Blackburna izuzetno je važna za Bolton, budući je to momčad iz donjeg dijela ljestvice (12.), pa se očekuje da bi hrvatski napadač, najbolji Boltonov strijelac ove sezone sa šest postignutih golova, mogao zaigrati.

- Vidjet ćemo kako se osjeća i bilo bi sjajno imati ga u kadru jer je on potvrđeni strijelac. Trenirao je ovog tjedna individualno i radio je s kondicijskim trenerom, ali ne i s ostatkom momčadi – rekao je Coyle za The Bolton News.

- Ali ne mogu riskirati s njim do te mjere da ga izgubim na nova dva ili tri tjedna. Morami biti siguran da će kada se vrati biti 100% spreman odigrati ostatak sezone. Svi znamo da Ivan zabija golove, a to znači da donosi pobjede – dodao je Boltonov menadžer.

U prvoj međusobnoj utakmici Klasnićevog Boltona i Blackburna Nikole Kalinića ove sezone igranog na Reebok stadionu slavili su Roversi 2-0.

Bolton trenutno zauzima tek 18. mjesto premierligaške ljestvice s 23 osvojena boda, bod manje od 17-plasiranog Hull Cityja koji drži posljednje mjesto u "zoni opstanka".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije