Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u BiH

Covid zavio u crno Hrasnicu: Mladi košarkaš umro samo sedam dana nakon oca

Emir Bešović
https://www.facebook.com/kkbosna.official
13.03.2021.
u 21:39

Bešović je imao 31 godinu, a njegova je obitelj objavila da je umro sedam dana nakon oca Zuhdije (61)

Košarkaški klub Bosna potvrdio je u subotu poslijepodne tužnu vijest, da je Emir Bešović, nekadašnji junior toga kluba, preminuo od posljedica zaraze virusom Covid-19.

Bešović je imao 31 godinu, a njegova je obitelj objavila da je umro sedam dana nakon oca Zuhdije (61). Otac je također bio zaražen koronavirusom, a pokopan je 8. ožujka, naveo je portal Radi Sarajevo.

- Hrasnica, naselje pored Sarajeva, ovih je dana obavijena tugom. Otac i sin, Zuhdija Beka i Emir Mrki Bešović, u razmaku od sedam dana preminuli su od posljedica zaraze virosom COVID-19 - istaknuo je taj portal. 

Sa velikom tugom obavještavamo javnost da je bivši junior KK "Bosna" Emir Bešović, preselio na bolji svijet od posljedica zaraze Covid-19. El- Fatiha

Objavljuje KK BOSNASubota, 13. ožujka 2021.
Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
22:07 13.03.2021.

Malo je reći da sam šokirana. Sućut obitelji. Premlad je bio. Počivao u miru.

Avatar lasta mala
lasta mala
01:38 14.03.2021.

Nekom gripica a nekom odnese najmilije.Pokoj im u duši...

US
Usputni
06:50 14.03.2021.

Pokoj mu dusi. A sad za ozbiljno, od koje bolesti je stvarno umro?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije