Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'platio' htv-ov komentator

Ćosić: Uigrani lopovi uzeli sve za 30 sekundi!

\'03. 01. 2010., Sljeme, Zagreb, Hrvatska - Druga slalom voznja zenske utrke Snow Queen Trophy za FIS Svjetski kup. Drago Cosic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL\'
Goran Jakus/PIXSELL
07.07.2010.
u 09:04

- Sreća je što sam novčanik s kreditnim karticama ostavio u automobilu pa ga lopovi nisu vidjeli - kazao je HRT-ov komentator.

Jedna mala neopreznost koja je trajala nekoliko minuta stajala je Dragu Ćosića, TV-komentatora, mnogo živaca. Lopovi su mu ukrali torbu u kojoj su, uz ostalo, bile putovnica, avionske karte i mobitel.

– Što se tiče putovnice, to je već sređeno i u ponedjeljak idem po nju. Avionske karte su elektronske i s njima također nema problema. Ali mobitel. I sad mi je muka kada se sjetim da sam u njemu imao 5000 brojeva svih hrvatskih sportaša i sportašica. Svi su me u redakciji pitali za brojeve, a sada ih više nemam. Tko će ih sada skupiti – rekao je Ćosić i dodao:

– Sreća je da sam novčanik sa svim kreditnim karticama ostavio u automobilu, a ne u toj ukradenoj torbi. Da sam ostao i bez toga, teško bih se oporavio. Sreća je što se krađa nije dogodila dan prije puta. Tada bih morao mijenjati avionske karte i moj boravak u JAR-u bi se znatno odužio.

U ukradenoj torbi bilo mu je sve potrebno za pripremu za polufinalnu utakmicu Urugvaj - Nizozemska. Ne znam ni kako ću opravdati sve račune koje sam čuvao u toj torbi – rekao je Ćosić.

Sve se brzo odigralo.

– To je očigledno uigrana ekipa lopova. Ostavio sam torbu bez nadzora trideset sekundi i to im je bilo dovoljno da nestanu. Tko zna koliko su tako turista već opljačkali – rekao je Ćosić.

Oko 25 sekundi treba automobilu da se automatski zaključa. Drago Ćosić uzeo je fotoaparat kako bi slikao sudaranje valova iz dvaju oceana i kada se vratio torbe više nije bilo. Deset kamera snima sve što se događa na ulazu u nacionalni park. Policija tvrdi da snimke pregledavaju, ali ništa ne obećavaju.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kakodane2
12:01 07.07.2010.

A što se tiče brojeva u telefonu pa što ga netko nije naučio napraviti backup... a i imenik od 5000 u telefonu je smiješan info, pa koliko dugo bi tražio nekog koga treba nazvat po njemu? p.s. zar mi uopćeće imamo 5000 sportaša? (usporedbe radi profesionalnih nogometaša članova HNS-a ima oko 700....)

KA
kakodane2
11:59 07.07.2010.

\"Ne znam ni kako ću opravdati sve račune koje sam čuvao u toj torbi – rekao je Ćosić.\" mislim da je ovo ključno u ovoj šupljoj prići... pa treba nekako opravdati sve troškove koje je nabio u JAR-u pa jee najlakše fejkat krađu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije