Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ždrijeb ćosićeva kupa

Ćosić namjerio jednog na drugog prvi i posljednji klub oca Kreše

Ćosić
Foto: Dražen Brajdić
22.01.2015.
u 18:45

U vukovarskom polufinalu igrat će Zadar - Cibona i Cedevita - Kvarner.

Po tradiciji, i ove je godine polufinalne parove Kupa Krešimira Ćosića, u pratnji majke Ljerke, izvukao sin genijalnoga košarkaša Petar Krešimir. A prije no što je spario Cedevitu i Kvarner, dogodilo mu se da za prvi par izvuče dva najznačajnija kluba u karijeri svoga oca. Zadar kao prvi, a Cibonu kao posljednji Krešin klub.

- Volim kada igraju Zadar i Cibona, a kao mali sam se uvijek nadao da će oni igrati tek u finalu. Sada mi je čak i drago što su u polufinalu jer to daje dodatnu dinamiku.

Final Four igra se 18. i 19. veljače. Domaćin završnog turnira je Cedevita, ali ne u Zagrebu nego u Vukovaru, na što se osvrnuo i Željko Drakšić, glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza.

- Hvala Cedeviti što je poslala lijepu i primjerenu ponudu koju je HKS s veseljem prihvatio.

Zlobnici bi primijetili da je to bila i jedina ponuda, ali je bila takva da bi joj teško ijedan grad (Zagreb, Zadar, Rijeka) mogao parirati. Lokacija se sviđa i Krešimiru Petru Ćosiću:

- Jako zanimljiva ideja koja će Kupu dati novi štih i novu energiju. Imam osjećaj da će se zbog Vukovara igrači dodatno truditi. Probudit će to ponos i neku dodatnu emociju.

Najzadovoljniji ždrijebom bili su cedevitaši, koji će moći birati koju će polufinalnu utakmicu igrati, pri čemu valja imati na umu da će HTV prenositi samo prvu.

- Drago nam je što ne igramo u Zadru, tamo bismo puno teže izborili finale, ističe Cibonin direktor Čavlović.

>>Perasović dobio otkaz u Valenciji, preuzima li hrvatsku reprezentaciju!?

Komentara 1

AJ
ajam
22:29 23.01.2015.

Evo, trazim u Hrvatskome rijecniku znacenje rijeci FINAL FOUR, ali ne nalazim. Lose razumijem Hrvatski pa bi molio dobre ljude da mi prevedu na engleski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije