Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 230

Cormier otkrio nevjerojatan detalj zbog kojeg je umalo otkazao borbu

Cormier
Foto: Screenshot
04.11.2018.
u 23:30

Bio sam jako blizu otkazati borbu samo nisam znao kako bih to objasnio. Nije uobičajeno da kihneš i ozlijediš se. Očigledno sam već star - kaže Cormier

Daniel Cormier obranio je naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji. Cormier je u glavnoj borbi spektakla UFC 230 u New Yorku pobijedio Derricka Lewisa gušenjem u drugoj rundi.

No umalo je otkazao borbu jer mu se samo nekoliko sati ranije dogodilo nešto nevjerojatno, ozlijedio se dok je - kihnuo.

- Ujutro, na dan borbe, kihnuo sam i ukočila su mi se leđa. Zaista se to dogodilo. Kihnuo sam i ozlijedio se. Pokušao sam trčati, ali nisam mogao - rekao je svjetski prvak i dodao:

- Bio sam jako blizu otkazati borbu samo nisam znao kako bih to objasnio. Nije uobičajeno da kihneš i ozlijediš se. Očigledno sam već star.

>> Pogledajte trening Mirka Cro Copa

Komentara 6

KU
kupatilo
00:21 05.11.2018.

bojis se revansa sa Stipom pa sad izmisljas svasta samo dabi pobjegao kao prvak u mirovinu.

Avatar Linawills
Linawills
00:33 05.11.2018.

Želiš naći sebi ženu za jednu noć? Idu na ==>> www.3xDate.top

LU
luka444
00:16 05.11.2018.

--_-Pronađite djevojke golim u vašem susjedstvu ovdje : Huit.Re/Djevojke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije