Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeda gležnja

Ćorluka upitan za Portsmouth

Vedran Ćorluka
AFP
09.04.2010.
u 19:11

Hrvatski reprezentativni branič Vedran Ćorluka još uvijek se nije oporavio od ozljede gležnja, te je upitan njegov nastup u nedjeljnoj polufinalnoj utakmici engleskog nogometnog FA Cupa, na Wembleyju protiv Portsmoutha.

Ćorluka je jedan od čak petorice igrača za koje menadžer Harry Redknapp dva dana uoči utakmice još uvijek nije znao može li na njih računati.

Uz Ćorluku, probleme s ozljedama imaju i Michael Dawson (Ahilova tetiva), Tom Huddlestone (gležanj), Ledley King (bedreni mišić) i Jermaine Jenas (prepone).

- Za neke od njih ću možda tek u posljednji trenuta odlučiti hoće li zaigrati. Do subote nitko od njih neće trenirati, ne računajući vježbe istezanja. S ozljedama nikada ne znate, možda će sva petorica biti spremni za utakmicu, a možda neće igrati nitko od njih! Nadam se da će barem jednog ili dvojicu od spomenutih igrača imati na raspolaganju – izjavio je Redknapp.

Sigurno je da u momčadi neće biti engleskog reprezentativca Aarona Lennona, koji se još uvijek nije oporavio od ozljede prepona.

- On još nije spreman. Aaronovo stanje ćemo pratiti iz dana u dan, ali ga sigurno nećemo gurati u vatru prije nego što potpuno zaliječi svoju ozljedu – kaže Redknapp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije