Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stup obrane

Ćorluka: U 3-5-2 možemo jako dobro funkcionirati

Ćorluka
Marko Lukunic/PIXSELL
27.03.2016.
u 13:28

"Mislim kako smo prvo poluvrijeme u Budimpešti odradili jako dobro, drugo ipak puno slabije, ali s obzirom na to kakav smo tjedan imali mislim da možemo biti zadovoljni"

Vedran Ćorluka i u Budimpešti je uspješno dominirao hrvatskom obranom, piše Goal.com. Iskusnom stoperu moskovskog Lokomotiva potpuno je svejedno hoće li se kockasti predstavljati u formaciji s tri ili četiri igrača, Ćorluka u svim kombinacijama djeluje kvalitetno. A sam kaže kako je ovaj tjedan služio za - isprobavanje...

"Mislim kako smo prvo poluvrijeme u Budimpešti odradili jako dobro, drugo ipak puno slabije, ali s obzirom na to kakav smo tjedan imali mislim da možemo biti zadovoljni. U srijedu smo igrali po teškom terenu u Osijeku, četvrtak potrošili na snimanje raznih reklama, a u petak onda putovali četiri sata. S obzirom na sve to ovih 1:1 je solidan rezultat" rekao je Vedran Ćorluka, pa nastavio:

"No, bez obzira svi se moramo pogledati i iz drugog dijela izvući neke pouke. Moramo puno bolje reagirati kada nas suparničke momčadi pritisnu. Ne smijemo se sada izvlačiti na umor. Jednostavno, oni su u nastavku izašli odlučnije, a mi to nismo očekivali niti kvalitetno reagirali. Ipak, i njihov gol je bio slučajan, mene je nesretno pogodila lopta."

Vedran Ćorluka misli kako Hrvatska može odlično funkcionirati u 3-5-2 sustavu igre...

"Ovo je bio jako čudan tjedan, prilično drugačiji od drugih okupljanja. I bez obzira što mnogi misle kako onih 3-5-2 iz Osijeka nije bilo funkcioniralo, osobno mislim kako je to bilo jako dobro. Sada nismo imali vremena za ozbiljne treninge, no ako ako ćemo raditi i vježbati neke detalje iz tog sustava izgledat ćemo puno bolje."

A što je još rekao Vedran Ćorluka, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Fatih Terim impresioniran: Hrvatska je jaka, u prvom dijelu bila je odlična

Komentara 8

Avatar Titanov sin
Titanov sin
14:55 27.03.2016.

3-5-2 sa ovim igračima je ludost. Srna nema više dinamiku sprintati 90 metara. Na drugoj strani se Perišić ubija u obrambenim zadacima. Po meni je to apsurd.

MA
Majur
15:20 27.03.2016.

Taj sistem funkcionira ako imaš zadnjeg veznog tipa Gatuso koji će gristi travu 9min....a mi takvog nemamo.

BJ
Bjelovar112
14:29 27.03.2016.

mozete samo da ova dva ponesto i zabiju od dobivenih lopti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije