Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Ćorluka se ozlijedio, Čačić bi mogao ostati na tri stopera protiv Rusa

Vedran Ćorluka
Igor Kralj/PIXSELL
11.11.2015.
u 13:11

'Sve bi trebalo biti u redu s Vrsaljkom, Kalinićem i Perišićem koji imaju lakših problema, ali na njih bih ipak trebao računati za ovaj susret.'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić ima nove probleme uoči prijateljske utakmice s Rusijom u Krasnodaru 17. studenog - ozlijedio se i Vedran Ćorluka.

- Upitan je zbog kroničnih problema s tetivom otprije, a sad se pojavila bol u aduktoru. U petak ćemo znati više pa ćemo odlučiti vraća li se u Moskvu ili će s nama na utakmicu. U slučaju da ne bude spreman, neću zvati nikoga i ostali bismo na tri stopera, to je dovoljno za Rusiju - rekao je Čačić pa nastavio:

- Sve bi trebalo biti u redu s Vrsaljkom, Kalinićem i Perišićem koji imaju lakših problema, ali na njih bih ipak trebao računati za ovaj susret.

Sastav reprezentacije ionako je šarolik pa svi ovi problemi ne olakšavaju situaciju.

Popis:

Vratari: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Ivan Vargić

Braniči: Darijo Srna, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Danijel Pranjić, Domagoj Vida, Vedran Ćorluka, Marko Lešković, Goran Milović

Vezni igrači: Ivan Rakitić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Domagoj Antolić

Napadači: Ivica Olić, Mario Mandžukić, Nikola Kalinić, Andrej Kramarić.

>> Čačić objavio popis i iznenadio: Bez Modrića i Kovačića na Ruse

>> Ćorluka na okupljanje stigao u automobilu vrijednom više od milijun kuna

Komentara 3

Avatar balen
balen
13:37 11.11.2015.

Ako Čačić ostane sa samo 3 stopera ova država će propasti! Takva tragedija nije zabilježega od bitke na Gvozdu! Možda da uskoči "za dom spremni" Šimunić?

KS
krao_sam
20:23 11.11.2015.

Stavi stoperaa

Avatar x-y
x-y
13:45 11.11.2015.

aa koga to interesira jos mamiceva prcija....Repka je davno pokradena od navijaca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije