Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike treneru

Ćorluka: Redknapp ne rotira igrače i zato su rezultati loši

\'Vedran Corluka, Tottenham Hotspur  Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
26.04.2012.
u 20:02

- Uopće me ne bi čudilo da Tottenham na kraju završi na šestom mjestu

Vedran Ćorluka, nogometaš Tottenhama na posudbi u Leverkusenu, za BBC je komentirao rezultate Spursa i predvidio rasplet prvenstva.

- Gledam sve utakmice i uvijek igraju isti igrači. Trener Redknapp ne rotira dovoljno momčad i zbog toga bi Tottenham lako mogao ostati bez Lige prvaka.  Sada su tri boda iza četvrtog mjesta i bit će im teško do kraja sezone. Uopće me ne bi čudilo da na kraju budu šesti.

U razgovoru je istaknuo kako bi Redknapp vrlo lako mogao preuzeti klupu Engleske.

- Očekujem da će to napraviti, pogotovo jer je za njega puno ljudi. Engleska ima dobre igrače i može napraviti dobar posao.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:46 26.04.2012.

Blago kazano! Redknapp je, osim kluba, upropastio i nekoliko igrača, uključujući i Kranjčara! (spreman za nacionalnog selektora) P.S. Da je Barci, s onim tromim Masceranom, Puyolom, Piqueom bilo sa strane imat Ćorluku, Pranjića ili Srnu...

OB
-obrisani-
20:31 27.04.2012.

. u 21:46h Niki22 je napisao/la: ....... Pranjića >>> ha,haaaaaaaaaaaa,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odlican vic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije