Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJETA U GLASU...

Ćorluka 'okačio kopačke o klin' pa emotivno progovorio o svemu...

Russian Football Premier League: Lokomotiv Moscow 1 - 0 Ural Yekaterinburg
Foto: SERGEI FADEICHEV/Newscom/PIXSELL
1/2
17.05.2021.
u 13:52

"Sad je u planu da ostanem u stožeru za Euro. Poslije toga ćemo vidjeti. Vidim se u trenerskoj ulozi i upisat ću trenersku školu. Klub je izrazio želju da se uključim i u njihov stožer i to je put prema kojem želim ići"

Nije da sam ja planirao da će ova godina biti kraj, ali sam u jednom trenutku sam sa sobom odlučio da je vrijeme za doći kući i okrenuti se nekim novim radostima u životu, rekao je Vedran Ćorluka, nekadašnji vatreni i sada pomoćnik izborniku Zlatku Daliću koji se oprostio jučer od svoga dugogodišnjeg kluba, moskovskog Lokomotiva

- Bilo je nešto emotivnije i teže jučer, danas je već lakše, okrećem se novim planovima.

Otkrio je na objavi popisa reprezentativaca i koji su njegovi planovi za budućnost. 

- Sad je u planu da ostanem u stožeru za Euro. Poslije toga ćemo vidjeti. Vidim se u trenerskoj ulozi i upisat ću trenersku školu. Klub je izrazio želju da se uključim i u njihov stožer i to je put prema kojem želim ići - rekao je Ćorluka.

Zašto se odlučio završiti karijeru?

- Čovjek shvati da je to to. Dogodio se trenutak kada sam tako odlučio. Nije da više nisam motiviran, dapače, volim nogomet, uživao sam i jučer, nego je jednostavno bilo vrijeme da dođem kući i okušam se u novim stvarima - poručio je, a zatim zaključio i kako ocjenjuje svoju karijeru.

- Hvala vam. Hvala za svaku sekundu u ovih devet godina. Bila je čast igrati za ovaj nevjerojatan klub. Bila je čast upoznati toliko sjajnih ljudi na putu. Ali sada je vrijeme za neke nove igrače da osjete što sam ja osjećao toliko godina. Želim svu sreću Lokomotivu i navijačima koji su duša ovoga kluba. Zanam da će nas život kad tad opet spojiti - poručio je na Instagramu.

- Nikad nisam žalio ni za čim pa tako nema razloga da žalim za nekim možda propuštenim prilikama u svojoj karijeri. Ako me pitate konkretno za ocjenu: Dao bih si ocjenu deset od deset - uz osmijeh je rekao uvijek raspoloženi Ćorluka.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
14:29 17.05.2021.

'Okači' ti piskaralo sebe, sve svoje one koji su te zaposlili a da te nisu prisilili da govoriš i pišeš Hrvatskim jezikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije