Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČARLI IZGUBIO ŽIVCE

Ćorluka navijaču: Ti si idiot!

Vedran Ćorluka
VL
10.04.2011.
u 12:29

- Cijeli je susret, umjesto da navija, bez razloga prigovarao našoj igri - objasnio je Vedran nakon utakmice.

Iako je Tottenham pobijedio Stoke 3:2, hrvatski branič Vedran Ćorluka nakon utakmice očito je bio tanjih živaca pa se sukobio s jednim navijačem Spursa. Ćorluki se nije svidjelo negodovanje igrača tijekom cijele utakmice.

Nije bio kao Cantona

– Jednom navijaču rekao sam da je idiot. Cijelu je utakmicu, umjesto da navija, prigovarao našoj igri. Rekao sam mu da bi bilo puno bolje da navija, a ne kritizira.

Hrvatskog braniča smirivati je navodno morao i pomoćni trener Kevin Bond.

– Mislim da ga je opsovao na hrvatskom. Prekinuo sam sukob i odvukao Ćorluku u svlačionicu. Zahvalit će mi kasnije - rekao je Redknappov asistent.

I Harry Redknapp osvrnuo se na incident.

– Siguran sam da je Ćorluka u pravu, no s navijačima uvijek treba biti oprezan. Razgovarat ću s njim o tome.

Bezobrazni navijač Spursa bolje je prošao od navijača Crystal Palacea s kojim se 1995. godine sukobio kapetan Manchester Uniteda Eric Cantona. Nakon Cantonina kung-fu udarca navijač je završio u bolnici sa šavovima, a francuski nogometaš dobio je čak osam mjeseci suspenzije.

Sukobi nogometaša s navijačima na engleskim su travnjacima vrlo česti. Prošlog vikenda slučaj sličan Ćorlukinom imao je napadač Chelsea Didier Drogba. Nakon što su odigrali samo 1:1 sa Stokeom, navijač Chelsea počeo je vrijeđati Drogbu, na što se Bjelokošćanin zaletio prema njemu te mu rekao: "ponovi mi to još jednom u lice, idiote." Srećom, sukob je spriječio suigrač Paulo Ferreira.

Iako su prostačili, Drogba i Ćorluka prošli su bolje od Rooneya, koji je nakon psovanja u TV kameru dobio dvije utakmice suspenzije.

Modriću odlične ocjene

Kaznu je dobio, ali samo novčanu (10.000 dolara) engleski veznjak LA Galaxyja David Beckham (trenutačno trenira s Ćorlukom u Tottenhamu).

Naime, jedan navijač New Yorka u prosincu mu je s tribina vikao da spava s prostitutkom, nakon čega ga je Becks brutalno izvrijeđao.

Ćorluka je inače za nastup protiv Stokea u većini medija dobio solidnu ocjenu 6.5, dok je Modrić ocijenjen sa 7,5, najbolje poslije dvostrukog strijelca Croucha.

Komentara 25

LI
list68
17:13 10.04.2011.

haha

OB
-obrisani-
12:58 10.04.2011.

Ćorluka navijaču: Ti si idiot jer stalno gunđaš, sve ti smeta i daj se malo ugledaj na nas balkanske kockaste uz Brazilske, Australske, Švicarske i Bosanske koji smo zajedno sa navijačima uz HTV 2 strastveno navijali za tu silovitu Slovenskuu repku na World Cupu 2010 u JAR-u !

SA
santos008
16:19 10.04.2011.

Riznica iliti Suljo ,nemas ti pravo jebavati mater nekome samo zato sto si kupio kartu ili to ima gdje ti zivis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije