Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA BRIJANJA Čarli se neće brijati sve dok bude trajao Tottenhamov pozitivan niz

Ćorluka nakon Dinama pušta bradu

08.11.2008.
u 12:18

Vedran Ćorluka obećao je da se neće brijati sve dok bude trajao Tottenhamov niz bez poraza pod vodstvom novog trenera Harryja Redknappa, objavio je u subotu engleski tabloid Sun.

- Kad je Redknapp došao na mjesto trenera rekao sam mu da se neću brijati ako ostanemo neporaženi protiv Boltona. Dobili smo ih i to nam je bila prva pobjeda sezone, a ja sam ispunio obećanje. Isto sam ponovio uoči susreta sa Arsenalom i sada već imam bradu, kazao je Ćorluka.

Od dolaska Redknappa, prije dva tjedna, Tottenham je u prvenstvu upisao pobjede protiv Boltona (2:0) i Liverpoola (2:1), neodlučeno sa Arsenalom (4:4), te pobjedu protiv zagrebačkog Dinama u Kupu Uefe (4:0).

U nedjelju Tottenham gostuje kod Manchester Cityja, bivšeg Ćorlukinog kluba.

- Manchester City mi je pružio priliku da zaigram u Premier ligi i zbog toga im puno dugujem, kazao je Ćorluka.

Uoči dvoboja sa Dinamom trener Spursa Harry Redknapp istaknuo je da obožava hrvatske nogometaše. Nakon što mu je u Portsmouthu jedan od ključnih igrača bio Niko Kranjčar, sada u Spursima ima dvojicu Hrvata, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku, a posebno je oduševljen Modrićem.

- Modrić je fantastičan igrač, kao i mnogi Hrvati. Njegove su mogućnosti začuđujuće i moram graditi momčad na njemu, rekao je Redknapp.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije