Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljske pohvale

Ćorluka: Luka me nije iznenadio

Vedran Ćorluka
Antonio Bronić/VLM
15.03.2010.
u 19:22

Eksperiment Tottenhamova menadžer Harryja Redknappa s Lukom Modrićem na mjestu jednog od dvojice središnjih odnosno zadnjih veznih igrača nimalo nije začudio Vedrana Ćorluku.

Dogodilo se to stjecajem okolnosti prilikom subotnje prvenstvene pobjede Tottenhama nad Blackburnom (3-1), jer trener Harry Redknapp na raspolaganju nije imao dvojicu ozlijeđenih središnjih vezista, Toma Huddlestonea i Jermainea Jenasa, tako da mu nije preostalo ništa drugo doli Luku Modrića spojiti u par s kršnim Hondurašaninom Wilsonom Palaciosom na središtu igrališta, dok su bočne pozicije pokrili Gareth Bale (lijevo) i Niko Kranjčar (desno).

"Luka je odigrao ključnu ulogu pri drugome golu", navodi se na službenim web-stranicama londonskog kluba za koje je branič hrvatske nogometne reprezentacije kazao:

- Na toj poziciji igra u reprezentaciji i može i u Premier ligi. Dobro je odigrao, ali i znali smo da će tako. Iako je Premiership težak znali smo da će se snaći. On je kompletan igrač, sjajan nogometaš koji će za nas dobro igrati neovisno o mjestu na kojem se u srednjem redu nalazi.

Osvrnuo se Ćorluka na službenim stranicama kluba i na utakmicu protiv Blackburna.

- Za nas je to bila teška utakmica. Za željeno četvrto mjesto trebala nam je pobjeda i do nje smo došli. Bilo je teško ali smo odigrali dobro i ono što je najvažnije došli do tri boda - zaključio je Ćorluka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije