Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga, 21. kolo

Ćorluka i Bayer pali kod prvaka, Olić igrao u pobjedi Bayerna

'29.10.2011, Allianz Arena, Muenchen, GER, 1.FBL,  FC Bayern Muenchen vs 1. FC Nuernberg, im Bild Ivica Olic (Bayern #11) bedankt sich bei den Fans // during the match FC Bayern Muenchen vs 1. FC Nuer
'nph / Straubmeier'
11.02.2012.
u 17:33

U 21. kolu njemačke Bundeslige u pogonu su bili svi hrvatski igrači osim Danijela Pranjića.

Trebao je to biti hrvatski derbi u njemačkom derbiju, no Vedran Ćorluka iz Bayera i Ivan Perišić iz Borussije Dortmund nisu se sreli. Barem ne na terenu. U 21. kolu Bundeslige, Borussia je pobijedila kod kuće apotekare 1:0, a Ćorluka je za goste igrao do 75. minute, dok je Perišić u igru ušao u 86. minuti.

Ivica Olić igrao je od 78. minute u domaćoj pobjedi Bayerna nad Kaiserslauternom (2:0), dok Pranjić nije ulazio u igru za Bavarce. U remiju Hoffenheima kod Werdera (1:1), Srđan Lakić je za goste igrao do 80. minute, dok je Andre Mijatović igrao cijelu utakmicu u debaklu njegove Herthe kod Stuttgarta (0:5).

Dodajmo da su Mainz i Hannover igrali 1:1.

Poredak: Borussia (D) 46, Bayern 44, Schalke 41 (-1), Borussia (M) 40 (-1)...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije