Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''NEĆE BITI LAKO''

Ćorluka: Euro će ublažiti frustraciju propuštanja SP-a

Vedran Ćorluka
Pixsell
17.03.2010.
u 10:16

Vedran Ćorluka, branič hrvatske nogometne reprezentacije i londonskog Tottenhama, za mjesečni je klupski magazin još jednom progovorio o neuspješnim kvalifikacijama "vatrenih" za SP.

Podsjetimo da se izabranici Slavena Bilića nisu uspjeli plasirati na Mundijal kojem će domaćin od 11. lipnja do 11. srpnja biti Južnoafrička Republika, nakon što su u kvalifikacijskoj skupini 6 zauzeli treće mjesto, iza Engleske i Ukrajine.

- To što se nismo kvalificirali na Svjetsko prvenstvo veliko je razočaranje za sve nas. Ipak, takve se stvari događaju, pa ih moramo što je prije moguće zaboraviti i koncentrirati se na Euro - veli Ćorluka za Hotspur i dodaje:

- Izborimo li nastup na europskoj smotri tim ćemo uspjehom ublažiti trenutačnu frustraciju.

Hrvatska će put prema Ukrajini i Poljskoj, koje će 2012. udomaćiti Europsko nogometno prvenstvo, tražiti kroz skupinu G u kojoj će joj protivnici biti Gruzija, Grčka, Izrael, Latvija i Malta.

- Neće se biti lako kvalificirati uz Ukrajinu i Poljsku, no niti jedna skupina ne nudi lak posao. Svaka međunarodna utakmica krije iznenađenja, stoga treba poštivati protivnike - smatra Ćorluka pred zaključak:

- Igranje za reprezentaciju osobno mi mnogo znači, mi smo skupina koja se zajedno drži. Samim time i svaki uspjeh više nam znači.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije