Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA

Ćorluka \"darovao\" Mandžukiću crveni ožiljak na trbušnom zidu

Reprezentacija trening (1)
Foto: Ozren Maršić
1/8
22.05.2012.
u 18:23

U jednom trenutku Ćorlukina je guma otpala jer se Vedran nije vezao pa je partnera Mandžukića opalio po trbušnjacima

Rano rovinjsko jutro ponudilo je oblake, činilo se da opet slijedi kišni dan, a onda je sunce, taman do početka treninga Hrvatske, izmigoljilo. Osmijesi su se navukli na lica naših igrača, raspoloženje je, bez bilo kakve demagogije, na najvišem nivou. Igrači stalno govore da u reprezentaciji uvijek vlada ozračje za "prste polizati", ali ovo što se događa u Rovinju stvarno odavno nismo doživjeli. Sve naredbe, vježbe, zahtjevi odrađuju se sa smiješkom, a za raznovrsnost se brine kondicijski trener Miljenko Rak. Ovaj put igrači su jedni druge nosili na leđima, hvatali se u naručje, a kada je Rak dao trčanje s gumama, to je bio vrhunac. Nije zasmetalo što je u jednom trenutku Ćorlukina guma otpala jer se Vedran nije vezao pa je partnera Mandžukića opalio po trbušnjacima. Uhvatio se Mandžo za trbuh, Bilić je hitro pozvao fizioterapeute, ali sve je kratko trajalo.

 

Mandžukiću je na Ćorlukinu nonšalanciju ostala uspomena u vidu crvenog ožiljka na trbušnom zidu i trening je nastavljen u istom ritmu. A taj ritam stvarno je žestok, mogli smo se uvjeriti u to. Malo je popustio glasnogovornik Davor Gavran pa smo ovaj put mogli pratiti 25 minuta treninga. Ostatak smo, s obzirom na to da je povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk bio odsutan, pa nas nije "zagovarao", pratili preko zida. Bilić je namjestio one famozne lutke, kažu da se ta vježba zove "mađarica", a igrači su u punom šprintu dolazili i šutirali. Tresle su se vratnice, skidala se paučina, oblaka nije bilo, ali parali su gromovi i sijevale munje iz nogu naših reprezentativaca.

 

Ona "Modrićeva grupa", kako je zove Rak, u kojoj su još Srna, Jelavić, Strinić, Rakitić, Buljat i Vukojević, odradila je nekih 80 posto treninga, a onda je završnicu odradila u laganijem ritmu.

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:50 23.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

OB
-obrisani-
12:26 24.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r486322 Mislis da si bolji od drugih? Dokazi!! Odlicna online sportska igra powerplay manager u kojoj sudjeluje preko 600000 ljudi! Mozes igrat nogomet ili hokej. Vodis svoju momcad i igras protiv drugih igraca iz cijelog svijeta. Budi najbolji u svojojlji u svojoj zemlji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije