Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatske nade
Povratak na članak

Ćoriću, ugledaj se na Kovačića, a ne na Halilovića!

– Kovačić igra izvanredno ove sezone. Dosta mu se toga poklopilo, ali bez obzira na to, teško je nametnuti se u velikom Realu. On je staložen, spreman na rad, a uz to ima i veliku kvalitetu, rekao je Renato Jurčec u sportskom tjedniku Max!

Komentari 8

FR
fredyooo
17:14 21.11.2016.

ti mladi momci nkako shvatiti da svijet može funkcionirati i bez njih neka samo zamisle da bi se nogomet igrao i kada u njemu ne bi bilo ni mesija ni ronalda, pa ni barcelone i reala opet bi se igralo i isplivali bi i uspjeli samo najuporniji a ne najtalentiraniji, upornost je 100 % uspjeha.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
20:07 21.11.2016.

Malo pojašnjenje autoru, a i nekim komentatorima - ima nas još kaj smo gledali Halilovića (a i Kovačića) u mlađim uzrastima. Halilović je uvijek bil ona famozna "desetka"iz 80-ih. Igrač koji sve zna ak drugi trčiju i dodajeju mu loptu! Kovačić pak je bil daleko pokretljiviji kaj je vidljivo i danas !!! U svakom slučaju jedini "čarobnjak" u cijeloj priči je Mamić (svidjelo se to komu il ne) kaj je uspjel utopit Halilovića nit manje nit više neg u Barcu !!!

VL
DH
dalibor.hren
19:35 22.11.2016.

Niti Čorić, niti Halilović!

VL
UN
unbekant
05:32 23.11.2016.

Njemacke medije ni su otrovne,nego objektivne i pune istine o Halilovicu,koliko samo nogometasa svjeta bih zeljelo zaigrati u toj cudesnoj i nedostiznoj Bundesligi,jer ako tu uspijes barem malo,postajes nogometas,sve ostalo je nebitno,zalosno da to nas "messi"ni je uvidio na vrjeme,sada je kasno,on je tuzna povjest Bundeslige.

VL
SS
sokac sa drave
18:51 21.11.2016.

Nemogu se oteti utisku da neke mracne sile u Hrvatskoj sustavno opstruiraju ovog velikog talenta.Usporedite samo izvjesca o Coricu sva su u superlativu za razliku od Alena.Zloca se uselila poslije rata u nasu domovinu.Koja je to zloca ostavljam svakome da mucne svojom glavom.

VL
HL
HV_LAKI102
23:11 21.11.2016.

Sjecam se kad je Modric poceo dobivati minutazu u repki koja je tada bila puna zvjezda a on onako malen,sicusan,neuranjen,besperspektivan ,nebi za njega niko dao ni 100 tisuca maraka a vidi ga sad, u Realu.Bio je forsiran od svih treneraa repke sto se nemoze reci za recimo Kranjcara koji je bio bolji i kvalitetniji igrac od Luke ali zbog njegovog cace i prelaska u Split bio je opstruiran od svih trenera sve do danas na kraju karijere.Ako uporedimo Lukin pocetak igranja za repku i Halilovicev,Alen je za dva koplja jaci i atraktivniji od Luke ali zahvaljujuci Cacicu i drugim mocnicima iz sjene Hrvatski nogomet ce ostati bez velikih talenata kao sto su Halilovic,Coric,Jedvaj a umalo i Kovacic koji se izvukao u zadnji cas jer je imao srece da se ozljedio Modric, inace je sve bilo spremno za njegovo unistenje,medijski linc,klupa....Forsiraju se limitirani igraci kao sto su Badelj,Vrsaljko,Pivaric koji nesmetaju kapetanu Modricu,Mandzi jer im nisu konkurencija niti ce ikada biti,a bogami ovi im ne mirisu.Jednom prilikom kamera pokazuje Mandzu kako galami na Halilovica zasto i on ne trci bezveze za loptom kao sto to on radi.Cacic slusa i uci od ovih iz velikih klubova,oni mu i sastavljaju momcad pa zato i nema vecih trzavica.Rezultati su tu,protivnici su nam limitirani,gazimo ih sve redom i sa prvom i drugom ekipom.Za prijateljske susrete takode biramo limitirane ekipe tako da i njih gazimo,nismo ludi kao Talijani birati sebi Njemce da nas razotkriju koliko vrjedimo,odnosno koliko smo slabi, pa bi nam zamjenili trenera a i Suker nam nebi prosao neokrznut.Nikakve pouke nismo izvukli iz Brazila,niti iz Francuske. Zadovoljavamo se prvim krugom i onim;vazno je ucestvovati,a kako su i velike vrucine pametnije se vratiti kuci i prije otici na urlap i dobro se odmoriti za nadolazecu sezonu,a ovi Njemci,Talijani,Englezi ,Brazilci,Argentinci ,Spanci mogo se gledati i preko malih ekrana i to sa nogama u moru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.