Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir u Umagu

Ćorić ušao u četvrtfinale: Nisam se dobro osjećao na početku

Borna Ćorić
Slavko Midzor/PIXSELL
23.07.2015.
u 21:45

Ključ pobjede bio je bolji postotak prvog servis i manji broj pogrešaka, a Borna je iskoristio tri od osam break prilika.

Jedini preostali hrvatski predstavnik u Umagu Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale Konzum Croatia Opena. Sedmi nositelj turnira u drugom je kolu pobijedio Slovenca s britanskom putovnicom Aljaža Bedenea sa 6:4, 6:4.

U prvom setu mladi hrvatski as napravio je break kod 3:3 i održavao prednost do kraja.. U drugom setu ponovno je kod 3:3 napravio break, ali odmah potom izgubio je svoj servis. Srećom, ponovno je zaigrao koncentrirano i s dva uzastopna gema došao do pobjede.

Ključ pobjede bio je bolji postotak prvog servis i manji broj pogrešaka, a Borna je iskoristio tri od osam break prilika.

- Malo sam ušao nesigurno, nisam se dobro osjećao, ali onda sam se opustio. Bila mi je i trema, nisam osjećao loptu dobro. Lošije sam igrao nego u prvom meču, ali sam bolje servirao.

Sljedeći protivnik mu je Roberto Bautista-Agut, drugi nositelj, koji je danas izbacio Kavčića sa 6:1, 6:2.

- On igra drugačiji tenis, moram pokupiti neke savjete, moram se informirati, zaključio je Ćorić koji uživa veliku podršku umaške publike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije