Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS 1000 U TORINU

Ćorić u novi turnir ulazi mečom protiv teškog protivnika: Pridružiti bi mu se mogao i Gojo

Tournoi de tennis Hopman Cup à Nice
Foto: Norbert Scanella
1/4
05.08.2023.
u 17:20

U isto vrijeme najbolje svjetske tenisačice će igrati na WTA 1000 turniru u Montrealu, a među njima su i hrvatske predstavnice Donna Vekić i Petra Martić

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 15.) igrat će protiv Bugarina Grigora Dimitrova (ATP - 20.) na turniru Masters 1000 serije u Torontu, koji će započeti u ponedjeljak.  Ćoriću se u glavnom ždrijebu može pridružiti i Borna Gojo koji će u subotu odigrati prvi od moguća dva kvalifikacijska meča, a suparnik mu je Australac Thanasi Kokkinakis.

Carlos Alcaraz predvodi listu nositelja u Torontu, dok je na dnu ždrijeba Rus Danjil Medvjedev. U Torontu nema Novaka Đokovića, jedinog igrača iz društva najbolje desetorice na pojedinačnoj ATP ljestvici koji je odlučio propustiti kanadski Masters.

GALERIJA Novak Đoković u Dubrovniku. Srpski as uživa u Hrvatskoj

Tournoi de tennis Hopman Cup à Nice
1/8

U isto vrijeme najbolje svjetske tenisačice će igrati na WTA 1000 turniru u Montrealu, a među njima su i hrvatske predstavnice Donna Vekić i Petra Martić. Vekić (WTA - 22.) je za suparnicu u prvom kolu dobila Talijanku Jasmine Paolini (WTA - 50.), a Martić će ime svoje prve suparnice doznati po završetku kvalifikacija.

VEZANI ČLANCI:

U Montrealu listu nositeljica predvode najbolje dvije tenisačice svijeta, Poljakinja Iga Šwiatek i Bjeloruskinja Arina Sabaljenka, a iz Top 10 nedostaje samo Tunižanka Ons Jabeur. Turnir je značajan i po tome što se u ždrijebu našla nekadašnja najbolja igračica, 33-godišnja Dankinja Caroline Wozniacki, koja je 2020. nakon poraza u 3. kolu Australian Opena objavila odlazak u igračku mirovinu. U međuvremenu je rodila kći Oliviju i sina Jamesa, a u lipnju je objavila namjeru povratka na WTA Tour. Wozniacki će u prvom kolu igrati protiv suparnice iz kvalifikacija.

VIDEO Pep Guardiola potvrdio da je Joško Gvardiol obavlja liječničke preglede u Manchester Cityju: 'Svi znaju da je tu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije