Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi s puno golova

Ćorić u 93. minuti zabio za pobjedu Dinama protiv Lokomotive

Dinamo - Lokomotiva
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/12
13.03.2016.
u 16:51

Plavi su u prvom dijelu vodili 2:0 pogocima Marka Pjace, ali su u nastavku susreta Çekiçi i Fiolić iskoristili loš ulazak plavih u nastavak. Spar je za modre spasio Ćorić

Dinamo je u 27. kolu HNL-a slavio protiv Lokomotive, završilo je 3:2. Plavi su u prvom dijelu vodili 2:0 pogocima Marka Pjace, ali su u nastavku susreta Çekiçi i Fiolić iskoristili loš ulazak plavih u nastavak i uspjeli zabiti za poravnanje. Duboko u sudačkoj nadoknadi Ante Ćorić uspio za zabiti za pobjedu Dinama!

Gradski suparnici pružili su predstavu zanimljivu za navijače, ali nažalost i danas su se gledatelji na Maksimiru brojali u stotinama. Oni koji su ipak došli, vidjeli su čak pet pogodaka, puno prigoda i dramatičnih preokreta.

Dinamo je stisnuo od samog početka, a Pjaca je u 20. minuti zabio i potvrdio odličnu formu u nastavku prvenstva. nakon ubačaja Matela s desne strane Ćorić je glavom pogodio vratnicu, a Pjaca natrčao i zabio za vodstvo. Deset minuta kasnije isti igrač iskoristio je gužvu u kaznenom prostoru i zabio za 2:0.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Činilo se da je tako već u prvom dijelu prelomljen susret, ali nastavak je ponudio pravu dramu. Prvo je Çekiçi u 53. iz slobodnog udarca smanjio, da bi tri minute kasnije Fiolić istrčao odličnu kontru i lobao vratara Eduarda. Nakon toga Dinamo je nasrnuo na suparnički gol, ali tek u završnici je stvorio pravi pritisak. Prvo je Rog nekoliko minuta prije kraja pogodio gredu, da bi u 93. minuti Ante Ćorić zabio za pobjedu i tako rastužio brata i ostale lokose.

Lokomotiva tako i nakon današnje utakmice ne zna za pobjedu protiv modrih, a čak nisu uspjeli izboriti ni drugi remi u povijesti. Hrvatski prvak je, pak, zadržao pet bodova prednosti pred Rijekom.

>>PSG razbio Troyes 9:0 i potvrdio naslov, Zlatan zabio četiri gola za 28. trofej karijere

Komentara 40

ZD
Zdravkecmali
17:02 13.03.2016.

Da je ostalo 2 2 ili slučajno lokosi pobijedili, teorija bi bila da je dinamo pustio da ugroze ajduka. Urota kako god!

BU
buljanzeljko453
17:01 13.03.2016.

Pamulin, sto se sekiras pa hajduku ne mogu namistiti da vam pavasovic i brbic sude toliko ste dno od dna..hehe. .4 ekipa u hnl _u osim suplje price i kme kme kmecanja nizasto niste stvoreni hehe

Avatar feudalac
feudalac
18:05 13.03.2016.

...penaaaaaaaal za hajduk... ahahahhaaaaaa sudac teško oštetio Zagreba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije