Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP I WTA LISTA

Čorić se vratio u Top 30, Čilić i dalje izvan tog kruga

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
24.02.2020.
u 10:55

Među prve tri tenisačice nije bilo promjena. Prva je Australka Ashleigh Barty, druga je Rumunjka Simona Halep a treća Čehinja Karolina Pliškova

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić napredovao je na najnovijoj ATP ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak četiri mjesta i sada je 28. tenisač svijeta, a napredak je ubilježio i Marin Čilić

Čilić je napredovao tri mjesta, s 39. na 36. poziciju. Ivo Karlović je, međutim, pao jedno mjesto i sada je na 124. poziciji. Pad su upisali i Viktor Galović i Borna Gojo. Galović je pao pet mjesta, na 267. poziciju, dok je Gojo pao s 273. na 276. mjesto. 

Među prvih deset tenisača nema promjena. Prvo mjesto drži Novak Đoković,drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći Švicarac Roger Federer.

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić, koja je prošli tjedan stigla do polufinala turnira u Dubaiju, napredovala je jedno mjesto na najnovijoj WTA ljestvici i sada je 14. tenisačica svijeta. 

Donna Vekić je pala jedno mjesto, na 24. poziciju. Jan Fett je skočila 12 mjesta, na 226. poziciju, dok je Tereza Mrdeža skočila čak 22 mjesta i sada je 229. tenisačica svijeta. 

Među prve tri tenisačice nije bilo promjena. Prva je Australka Ashleigh Barty, druga je Rumunjka Simona Halep a treća Čehinja Karolina Pliškova


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije