Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škugor u sastavu

Ćorić otpao za finale Davis Cupa protiv Argentinaca

Borna Ćorić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
24.11.2016.
u 11:25

Ćorić je prije mjesec i pol dana operirao koljeno i već tada jer bilo neizvjesno hoće li se uspjeti oporaviti na vrijeme za finale Davis Cupa

Sat vremena uoči ždrijeba odigravanja susreta u finalu Davis Cupa tenisača hrvatski izbornik Željko Krajan odlučio je promijeniti sastav te je umjesto Borne Ćorića među četvoricu igrača koje će smjeti koristiti ovoga vikenda ubacio Franka Škugora. 

Škugor će imati status četvrtog igrača reprezentacije, iza Marina Čilića, Ive Karlovića i Ivana Dodiga.

Ćorić je prije mjesec i pol dana operirao koljeno i već tada bilo je neizvjesno hoće li se uspjeti oporaviti na vrijeme za finale Davis Cupa. Ovoga je tjedna trenirao s ostatkom reprezentacije, ali je u posljednji trenutak ipak izostavljen iz sastava. Za Argentinu su prijavljeni Juan Martin Del Potro, Federico Delbonis, Guido Pella i Leonardo Mayer.

Ždrijeb odigravanja susreta finala održat će se u maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski u podne. U petak su na rasporedu prva dva pojedinačna dvoboja od 14 sati, u subotu će se od 15 sati igrati parova, a u nedjelju posljednja dva pojedinačna susreta s početkom u 14 sati. 

>>Krajan: Konačno smo okupili hrvatski “Dream team”

>>Priča koja inspirira: Svjetlana je slijepa, ali je najveći fan Marina Čilića

Komentara 6

TW
TWITOIST
12:20 24.11.2016.

Prije operacije ovaj mali je obmanuo ,slagao izborniku da je zdrav [mozda je i bio ]a kad je izgubio mec onda je priznao da je povrjedjen,tako da je ova odluka izbornika sasvim u redu,jer ko jednom slaze ne treba muu vjerovati,a mali nek se uci postenju.Zato Ivo Karlovic i Marin Cilic a u paru Dodig.

QQ
qqq
12:32 24.11.2016.

Otpao je on čim se Karlović priključio

I9
ivan.994
14:11 24.11.2016.

Borna je donio pobjedu u odlučujućem petom setu dvaput ove godine, protiv SAD-a i protiv Belgije, tako da je svakako njegova igra bila jako važna za ovaj uspjeh reprezentacije. Šteta što neće igrati, ali jasno je da trenutno nije potpuno oporavljen i da nije u stanju odigrati meč na visokoj razini. Ali imamo Čilića, Karlovića i Dodiga i ne sumnjam da je Davis Cup naš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije