Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umaški turnir

Ćorić ostao bez snage i izgubio od Bautiste: Bilo je jako naporno!

Borna Ćorić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
24.07.2015.
u 22:06

- Naporan meč, nisam se osjećao najbolje i moram poraditi na tome. Bio sam dosta lošiji u drugom setu, pala mi je psiha i nisam se mogao vratiti

Hrvatska je ostala bez predstavnika na turniru u Umagu. Borna Ćorić ispao je u četvrtfinalu, bolji od njega bio je Roberto Bautista-Agut koji je slavio sa 6:3, 6:3.

Španjolski tenisač opravdao je ulogu favorita i zasluženo slavio. U prvom setu napravio je break pri vodstvu 4:3, kasnije spašavao svoj servis, ali uspio je set privesti kraju. Na početku drugog seta Borna je ostao bez snage, zatražio je i fizioterapeuta, ali pomoći mu nije bilo. 21. igrač svijeta shvatio je da odmah može napasti 'ranjenog' Bornu pa je do kraja napravio još dva breaka i prošao u polufinale gdje će igrati protiv Souse.

- Naporan meč, nisam se osjećao najbolje i moram poraditi na tome. Bio sam dosta lošiji u drugom setu, pala mi je psiha i nisam se mogao vratiti, rekao je Borna koji je odigrao dobar turnir, ali dalje od četvrtfinala nije mogao.

Je li postojao preveliki pritisak?

- To je sastavni dio sporta, to je normalno, zaključio je mladi hrvatski tenisač koji je danas puno griješio, imao je više od 30 neprisiljenih pogrešaka, a ni servis ga nije najbolje služio, u čemu i leže ključevi poraza.

>>Moya potvrdio da je kralj, Goran preuzeo ulogu suca

Komentara 13

QI
qiqo
22:28 24.07.2015.

Sinko ti sa 20 godina nemaš kondicije....

BR
Bradara
22:51 24.07.2015.

Jos jedan vjeciti talenat ako sada nemozes odigrati dva seta neces nikad moci.

BU
Bubra
22:34 24.07.2015.

Trosi se puno u mecevima i tako nakon dva meca treci je nokaut.Njegov stozer i treneri moraju poradit na tome.Jer kad dodju mecevi na 3 dobivena seta onda ce bit velikih Problema.Al sto se tice igre.Borna ima igru i sve predispozicije da postane veliki igrac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije