Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Dinamu

Ćorić o glasinama da odlazi u Milan: Ništa od transfera!

Ante Ćorić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
01.02.2016.
u 21:27

Talijani su naglasili kako je Ćorić jedan od najvećih svjetskih talenata.

Talijanski mediji danas su objavili informaciju kako Milan želi dovesti dvojicu Dinamovih talenata - Antu Ćorića i Vinka Soldu. Milanski klub posudio bi ih do ljeta, a onda bi otkupio njihove ugovore. Talijani su još dodali kako je Ćorić jedan od najvećih svjetskih talenata dok je Soldo igrao za hrvatsku U-17 reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu. 

No, ubrzo se oglasio Ćorić i to putem svog profila na Facebooku.

- Zbog medijskih špekulacija oko navodnog transfera ovim putem obavještvamo sve naše drage prijatelje i navijače da Ante, kako je i rekao, do daljnjeg ostaje u Dinamu. Lijep pozdrav iz Španjolske. Pripreme u tijeku - stoji na Ćorićevu profilu.

>>Evo što je gazda Berlusconi poručio Mihajloviću nakon 'trice' Interu

 

Zbog medijskih špekulacija oko navodnog transfera ovim putem obavještvamo sve naše drage prijatelje i navijače da Ante...

Posted by Ante Ćorić on 1. veljača 2016

 

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:54 02.02.2016.

Dinamo volimo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije