Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Masters 1000

Ćorić nije uspio doći do finala: U polufinalu zaustavio ga je Alcaraz

Madrid Open
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/4
05.05.2023.
u 19:40

Borna Čorić je ukupno zabio dva asa uz 61 posto pogođenog prvog servisa, a iskoristio je jednu od dvije break-lopte u meču. Idući mu je nastup već sljedećeg tjedna na ATP Masters 100 turniru u Rimu

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u finale zemljanog ATP Masters 1000 turnira u Madridu nakon što je u polufinalnom ogledu izgubio od prvog nositelja Španjolca Carlosa Alcaraza sa 4-6, 3-6. Alcaraz je u prvom međusobnom susretu protiv Ćorića stigao do pobjede nakon sat i 40 minuta igre.

Ključni trenutak prvog seta dogodio se u petoj igri kada je 19-godišnji Španjolac napravio break i potom mirno obranio prednost do kraja seta. U drugom setu Alcaraz je u trećoj igri napravio break, Ćorić je u idućem gemu vratio izgubljeni servis, ali ga potom i ponovo izgubio.

Borna se u nastavku meča trudio kako bi vratio izgubljeni servis, no kod rezultata 5-3, Španjolac je napravio još jedan break za konačnih 6-3. Borna je ukupno zabio dva asa uz 61 posto pogođenog prvog servisa, a iskoristio je jednu od dvije break-lopte u meču, dok je Alcaraz imao četiri as servisa, a iskoristio je četiri od šest break lopti.

Ćorić novi nastup ima već sljedećeg tjedna na ATP Masters 100 turniru u Rimu. U drugom polufinalu madridskog turnira sastaju se Nijemac Jan-Lennard Struff i Rus Aslan Karacev.

VIDEO: Pogledajte kako se čekalo na besplatan grah u Splitu, mnogi su donijeli posudice sa sobom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije