Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP U-21

Ćorić: Ne trebamo se bojati Gruzijaca, želimo tri boda više od ičega

Ante Ćorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
06.09.2016.
u 13:07

Mlada hrvatska nogometna reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo za igrače do 21 danas gostuje u Gruziji. Utakmica u Zestafoniju počinje u 17.30

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo za igrače do 21 godine hrvatska reprezentacija gostuje u Gruziji. Izabranici Nenada Gračana u rujnu prošle godine pobijedili su kod kuće Gruzijce sa 1:0, strijelac je bio Milić.

Pretposljednje kolo mladi vatreni dočekuju kao vodeća momčad skupine te nakon remija Švedske i Španjolske u ponedjeljak (1:1) imaju sve u svojim rukama, a poslije odlaska u Gruziju u listopadu ih čeka još gostovanje u Švedskoj, piše HNS.

U četvrtak su Gračanovi izabranici u Koprivnici remizirali upravo sa Šveđanima, a Domagoj Pavičić vjeruje u uspješan povratak iz Zestafonija.

– Protiv Švedske smo bili bolji u prvih pola sata, no potom smo malo pali, a probudili smo se nakon 65. minute i remi je bio realan ishod. Gruzija je čvrsta momčad, što je pokazala i protiv nas, Španjolske i Švedske, i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Pavičić.

Za susret u Gruziji izbornik Gračan neće moći računati na ozlijeđene Benkovića i Fiolića, a reprezentaciji je priključen Marko Kolar iz Intera. S mladim vatrenima ostali su Rog i Ćorić.

– U Koprivnici nije to bilo naše najbolje izdanje i mislim da smo bolji od Šveđana, ali pokušat ćemo protiv Gruzije biti još jači i još bolji, kako bismo pobijedili i sa samopouzdanjem otišli na novi ogled sa Švedskom. Ne trebamo se bojati gruzijskih igrača, moramo gledati svoju igru te izboriti plasman na Europsko prvenstvo. Prva sljedeća utakmica nam je uvijek najvažnija i želimo ta tri boda više od ičega
– izjavio je Ćorić.

Utakmica s Gruzijom u Zestafoniju počinje u 17.30 po srednjoeuropskom vremenu, a sudit će Bugarin Ivajlo Stojanov.

Kvalifikacije za EP U-21, Skupina 6:
1. Hrvatska 19 (8)
2. Švedska 18 (8)
3. Španjolska 17 (8)
4. Gruzija 12 (9)
5. Estonija 4 (8)
6. San Marino 1 (9)

Komentara 2

Avatar EUJ-
EUJ-
13:30 06.09.2016.

Ćorić: Ne trebamo se bojati Gruzijaca kopaju po kontrejnerima nego onih koji kopaju po kaznenom prostoru, želimo tri boda više od ičega što su dosada uspjeli dogovoriti pravi hrvati brača Šapina.

ŠI
Šilo
14:50 06.09.2016.

Savjet Čoriću ti i ostali tako kvalitetni trebate odbiti igrat za neki u 21, mi se divimo Turskom mladiću koji nam rastura obranu a naše trpamo drugorazrednim trenerima u neki u 21 dok im ne ubijemo volju za nogomet,imamo dosta takvih primjera a Jedvaj je najbolji ,da uzme NJemačko državljanstvo odma bi bio standardni,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije