Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO CVITANOVIĆ

Ćorić je osjetio zadnju ložu, a Lecjaks se još traži

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
15.07.2017.
u 21:49

- Svjesni smo da moramo dosta raditi da budemo na nivou kakvom mi želimo. Dinamo je velik klub i očekuje se puno toga, mi ćemo dati sve od sebe da budemo najbolji  - rekao je Cvitanović

Trener Dinama Mario Cvitanović prokomentirao je pobjedu nad Istrom (2:0) u prvom kolu HNL-a i svom debiju na modroj klupi.

- Ne treba baciti u vjetar 20 udaraca po golu i sedam u okvir. Naravno, imamo prostora za napredak i stvari koje moramo popraviti ako želimo biti na nivou kakvom želimo. Pričao sam s igračima, rekao koliko je bitno da si ne stvaramo sami probleme. Malo smo se previše potrošili u odnosu na to što sam tražio i očekivao. Moramo biti zadovoljni, idemo dalje. Tu je entuzijazam i spremni smo na rad. Jedino nas to može održati, a igrači su svjesni toga. Svjesni smo da moramo dosta raditi da budemo na nivou kakvom mi želimo. Dinamo je velik klub i očekuje se puno toga, mi ćemo dati sve od sebe da budemo najbolji  - rekao je Cvitanović i dodao:

- Ćorić je osjetio zadnju ložu. Vidjet ćemo što kažu doktori. Svaki igrač je važan i najvažnije je, zbog velikog broja utakmica, da su igrači zdravi. Lecjaks se tražio malo u početku, kasnije je bilo bolje. Istra je dobra na bokovima i brzo su izlazili. Ovo mu je prva službena utakmica, treba nam vremena da se svi pohvataju sa suigračima. Zadovoljan sam, vidi se da zna što treba raditi. Očekujem od njega i od svih da još rastu iz utakmice u utakmicu.

1/22

Pogotke su postigli Nikola Moro i Filip Benković koji su ranije trenirali i igrali u momčadima koje je vodio Cvitanović: 

- Izrazito sam sretan što su Moro i Benković dali golove jer su to momci koji žive za Dinamo i nogomet. Benković je duže izbivao s terena, jako sam sretan zbog njega. Malo smo radili prekide jučer i upravo se tako dogodio gol, sretan sam zbog toga. Poznajem Benkovića jako dobro iz juniora, radio sam s njim i znam koliki je kapacitet. On je dragulj ovog kluba. Ne samo kluba nego hrvatskog nogometa, a sigurno će izgledati još bolje. Pozitivan je dečko i karakter. Nije top sad nakon šest mjeseci, ali znam što može. Isto tako, znam što svi drugi mogu, na svima njima je da žive Dinamo.

Utakmicu su prokomentirali i strijelci.

- Mislim da se nakon ove utakmice vidi napredak u našoj igri. Ovo je dobar start za nas i jako bitna pobjeda na početku nove sezone. Sretan sam zbog svog gola, ali najsretniji sam jer smo napredovali. Bilo je u kadetima i juniorima ovakvih golova, ali ovo je prvi za seniore na Maksimiru - rekao je Moro, dok je Benković izjavio:

- Prva utakmica ove sezone, očekivali smo da će biti teško. Fizički nismo baš bili najspremniji, ali jako smo dobro odigrali susret. Mogao je biti rezultat puno veći, ali i ovako je dobro. Sretan sam zbog svog gola. To mi se vratilo sve zbog ovoga što sam prošao zadnjih šest mjeseci. Nadam se da će se ovako nastaviti i da neće biti više problema.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:05 16.07.2017.

Ponavljam ono što sam juče napisao.Dinamu treba pravi centarfor!Jak,dobar u skoku ,borben!Nešto tipa Futacs! Hodżić zabije svaku desetu šansu,fula 100% zicere,a Henrigueza bolje ne spominjati.U Dinamu uz ovakve suigrače u hnl-u centarfor mora zabijati dvadesetak golova po sezoni.Ovu dvojicu prodati i dovesti pravog napadača i priključiti perspektivnog Božića koji se dokazao u juniorskoj LP !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije