Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK I NEVJERICA

Neymar drastično kažnjen, Copa America za njega je gotova!

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
20.06.2015.
u 09:19

Uz četiri utakmice neigranja, dobio je i deset tisuća dolara kazne

Neymar će još dugo pamtiti Kolumbiju, koja ga je koštala polufinala Svjetskog prvenstva prošle godine, a stajat će ga ove godine Copa Americe! Naime, dobio je deset tisuća američkih dolara kazne i četiri utakmica neigranja za nacionalnu vrstu zbog crvenog kartona protiv Kolumbije!

I dok si je sam kriv za ovaj posljednji čin, za onu ozljedu leđa nije. Naravno, neće Brazilac, njegovu suigrači i navijači priznati krivnju, smatraju da su protivnički igrači i sudac konstantno provocirali upravo Neymara, a on je na kraju "pukao" i dobio taj sporni karton u 90. minuti utakmice.

Dobio ga je i Carlos Bacca, s kojim se Neymar naguravao. Njemu je dodijeljeno pet tisuća dolara kazne i dvije utakmice neigranja za nacionalnu vrstu. Razlika u ovoj priči jest ta da se Kolumbijci na kaznu ne mogu žaliti, a Brazilci mogu, što je već u pripremi jer ne žele ostati bez Neymara do kraja prvenstva.

>> Neymar zaboravio na kamere i svog 'kvrnika' žestoko izvrijeđao

Komentara 6

Avatar GaryLineker
GaryLineker
16:25 20.06.2015.

Padavičar

SL
Slavek
10:47 20.06.2015.

Ako igra u Barceloni i jedan je od najskuplji igraca, misli da se moze ponasati kako hoce. Neka se ugleda na Mesija i Rakitica.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:06 20.06.2015.

Dripac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije