Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk razbijen

Čop: Kale, oprosti! Jedvaj evo ti dar za 18. rođendan

Dinamo slavlje
Igor Kralj/PIXSELL
04.12.2013.
u 23:01

– Mamić nas je uvjeravao da će nam se otovoriti. Ne pamtim iz cijele svoje karijere da smo tako dobro igrali neku utakmicu – pričao je Alen Halilović

Zig-zag Ma-ksi-mir! Hladnoća (–5°), rezultat na semaforu, slavni protivnik potučen do nogu, sve je u srijedu navečer podsjećalo na utakmice koje Cheechoo i njegovo hokejaško društvo igraju u Ledenoj dvorani. Dakako, glavna poveznica bilo je ‘trpanje’. Nemilosrdni su bili Dinamovi ‘hokejaši’, u derbiju im je doslovce ulazilo sve što su opalili prema Hajdukovom golu koji je neuspješno branio Lovre Kalinić...

Ispucali sve frustracije

– Žao mi je Lovre, mog velikog prijatelja. Baš je on morao primiti sve te golove, pa čak i moje. Ali, očito mi leži kad je na hajdukovim vratima. A i moj tata Davor, uvjeren sam, navijao je za Hajduk – pričao je Splićanin u plavom dresu Duje Čop te nastavio:

– Na Hajduku smo ispucali sve frustracije iz posljednjih utakmica. Pokazali smo moć. Oni, na žalost, ipak ne mogu pratiti ovaj ritam utakmica... Poklanjam pobjedu Tinu Jedvaju, kao dar za 18. rođendan, veselit će ga – kazao je dvostruki strijelac. Čopu je još dugo u ušima zvonio zvuk lopte koja se zaustavila na vratnici, te ga tako zaustavila da postigne hat-trick, što je u kup derbijima Dinama i Hajduka jedino uspjelo Slavenu Zambati, u finalu u Beogradu ‘63. Slaveći pogotke Duje je, umjesto skidanja dresova, bacao rukavice u zrak, a njih bi mu skupljao zagrebački susjed Arjen Ademi.

– Nisu Hajdukovci imali šanse! 5:0 je realan rezultat. Posljednjih par utakmica sreća nas je zaobilazila i sada nam se sve vratilo. Igrali smo kao i u nedjelju protiv Hajduka u prvenstvu (2:2), nismo puno mijenjali, a moglo je biti i više golova. Dobro, ne treba pretjerivati... – kaže Ademi, a Marcelo Brozović se ubacio u riječ:

– Stari, napokon smo odigrali pravu utakmicu!

Blistao je i najmlađi...

– Mamić nas je uvjeravao da će nam se otovoriti. Ne pamtim iz cijele svoje karijere da smo tako dobro igrali neku utakmicu – pričao je Alen Halilović. Dečko koji bježi od mirkofona, sada se gurao kako bi rekao:

– Dao sam gol Hajduku sa 17 godina, zauvijek ću pamtiti ovu večer.

Hajdukovcima se u srijedu navečer srušio svijet, težak poraz bio je za mlade dečke koji grizu ‘smak svita’.

Podcijenili smo plave

– Ispričavam se našim navijačima, ovo je velika sramota. Kao kapetan preuzimam krivicu, svima će nam ovaj poraz obilježiti karijere – tužan je bio Mario Maloča, Zagrepčanin s kapetanskom trakom Hajduka, a Goran Jozinović ga tješio:

– To je život, mora se dogoditi i takav dan. Nije nas bilo u napadu, u obrani, nismo smjeli toliko baš primiti.

Splitsku tugu rezimirao je Goran Milović:

– Razbili su nas. Nakon remija u nedjelju, čini se da smoplave podcijenili Najžalosnije je što je moglo biti još i gore...

>> Mamić nakon 'petarde': Ovo je melem za sve naše rane

Komentara 1

DU
Deleted user
15:39 05.12.2013.

Samo se čekalo kad će netko ovako nakantati hajduka koji se nudi mjesecima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije