Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Čop igrao 53 minute u porazu Malage, Ibrahimović ponovno spasio PSG

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Hrvoje Delač, Hina
16.01.2016.
u 19:51

Parižani su uvjerljivo na prvom mjestu, nakon 21 kola imaju 57 bodova (još su bez poraza), dok drugoplasirani Angers ima 34 boda.

Nogometaši Seville pobijedili su Malagu s 2-1 u prvoj utakmici 10. kola Primere i izbili na peto mjesto ljestvice. 

Junak dvoboja bio je dvostruki strijelac Francuz Kevin Gameiro (40, 42) , a Malaga je smanjila u 72. minuti pogotkom Charlesa. Sedam minuta prije kraja isključen je Vicente Iborra, ali je Sevilla i s desetoricom uspjela očuvati pobjedu. Duje Čop je za Malagu igrao do 53. minute.

Sevilla je preskočila Celtu i Eibar, te je sada s 32 boda peta. Vodi Atletico Madrid (44) s dva boda i utakmicom više od Barcelone, dok je Real treći s 40 bodova. 

U 21. kolu francuske lige PSG je slavio u gostima protiv Toulousea sa 1:0. Vodeća momčad lige namučila se protiv pretposljednje momčadi lige koja im je odolijevala sve do 73. minute, a onda se po tko zna koji put ukazao Zlatan Ibrahimović. Švedski napadač zabio je nakon asistencije Davida Luiza, a to mu je bio 16. prvenstveni pogodak u isto toliko nastupa.

Parižani su uvjerljivo na prvom mjestu, nakon 21 kola imaju 57 bodova (još su bez poraza), dok drugoplasirani Angers ima 34 boda.

>>Newcastle rastužio čekićare i Bilića, Terry spasio Chelsea u 8. minuti nadoknade

Komentara 1

UN
unbekant
07:46 17.01.2016.

FIFA moze dodjeliti zlatnu loptu.zlatnu kopacku,cak i samom Obami,ali najzasluzni za te nagrade je bjo najbolji nogometas svjeta Ibrahimovic,kralju kapa dolje za tebe.........................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije