Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
De Rossi stoper?

Conte pozvao Balotellija zbog sponzora saveza Pume!

28.06.2012, Nationalstadion, Warschau, POL, Euro2012, Germany (GER) vs Italia (ITA), Semi Final, im Bild  Mario Balotelli (ITA #09) Jubel  Foto © nph / Kokenge *** Local Caption *** www.newspix.pl  mail us: info@newspix.pl call us: 0048 022 23 22 222 ---
Foto: Reuters/PIXSELL
11.11.2014.
u 09:15

– Teško je naći razlog Balotellijeve krize, no mislim da je to posljedica loše situacije u Liverpoolu. No optimističan sam, Mario igra sve bolje za Redse

Mario Balotelli ove je sezone potpuno izvan forme, u 14 utakmica postigao je samo dva pogotka, i zato je mnoge začudilo što ga je izbornik Antonio Conte pozvao za utakmice protiv Hrvatske (kvalifikacije za Euro 2016.) i Albanije (humanitarna utakmica za žrtve poplava u Genovi).

Podsjetimo, nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu Balotellija su žestoko kritizirali zbog nedostatka truda i lošeg ponašanja, a Conte ga nije zvao za akcije talijanske reprezentacije u rujnu i listopadu, ali je odlučio pozvati ga za posljednje akcije u godini. No uoči dvoboja s Hrvatskom Conte se predomislio i pozvao ekscentričnog napadača Liverpoola. Ugledni Gazzetta dello Sport piše da je Conte to napravio zbog pritiska glavnog sponzora reprezentacije Pume. Naime, Balotelli je maneken Pume, koja je i tehnički sponzor talijanske reprezentacije. No to nije jedina suradnja Pume i talijanskog saveza.. Njemačka kompanija sudjeluje i u plaćanju izbornika jer novac koji je savez namijenio za to nije dovoljan...

Bivši talijanski reprezentativac Gianfranco Zola stao je pak u Balotellijevu obranu.

– Teško je naći razlog Balotellijeve krize, no mislim da je to posljedica loše situacije u Liverpoolu. No optimističan sam, Mario igra sve bolje za Redse, bit će koristan i u reprezentaciji – rekao je Zola i dodao:

– Balotelli ima sposobnosti da bude vođa, glavni igrač Liverpoola i talijanske reprezentacije!

Situaciju s Balotellijem prokomentirao je i izbornik Antonio Conte:

– Bez obzira na to što je igrao na SP-u i EP-u, Mario sada kreće od nule. Tek mi mora dokazati da zaslužuje nositi talijanski dres. S njegovom naravi neću imati problema. Pravila su jasna: ne bude li me slušao, brzo će izletjeti iz reprezentacije!

Talijanski izbornik muku muči s ozljedama. Mogao bi ostati bez najboljeg veznjaka Pirla, a i pola mu je obrane suspendirano ili ozlijeđeno.

– Možda će stopera igrati De Rossi – otkrio je Conte.

>>Moji igrači nisu standardni, a dolazi nam top momčad - Hrvatska!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije