Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1/8F LIGE PRVAKA

Conte impresioniran navijačima: Mislio sam da će se stadion srušiti

Celtic
PA/Pixsell
13.02.2013.
u 10:44

Trener Juvea kaže kako nije mogao komunicirati sa svojim igračima od buke na Celticovom stadionu

Nogometaši Juventusa sa 3:0 pobijedili su Celtic u gostima u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, no sudeći po izjavama, više ih se dojmila atmosfera u Glasgowu. Trener Talijana Antonio Conte kaže da ništa slično još nije vidio.

- Kao igrač sam igrao na mnogim stadionima u Europi, ali ovakve navijače još nisam sreo. Nije bilo lako igrati u ovakvoj atmosferi, a ja nisam mogao komunicirati sa svojim igračima jer su domaći navijači bili toliko glasni. Svaki put kad bi Celtic izborio korner, imao sam osjećaj da će se stadion urušiti - rekao je Conte nakon utakmice.

Trener Celtica Neil Lennon nije sijao takvim zadovoljstvom, pogotovo jer je dobar dio susreta njegova momčad dominirala terenom.

- Primili smo tri traljava pogotka iako smo bili bolji velik dio utakmice. Juventus se iskazao samo na početku i na kraju, a nama je sad potrebno čudo da prođemo dalje - rekao je Lennon.

Valenciji, pak, neće biti potrebno čudo. U susretu protiv PSG-a slavili su Parižani sa 2:1 što je i te kako nadoknadivo.

- Znamo da će biti teško, no još uvijek imamo nadu za prolaz. Nastojat ćemo šokirati Parižane ranim golom u uzvratnoj utakmici i pružiti sebi šansu za prolaz dalje - komentirao je veznjak Valencije Sergio Canales.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije