Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
italija – engleska

Conte bez Darmiana protiv Engleske i Hrvatske

Matteo Darmian
Foto: Press Association/PIXSELL
29.03.2015.
u 23:40

Igrač Torina ozlijedio se protiv Bugarske i iz Sofije se vratio kući, dok će ostali reprezentativci u Torinu u utorak igrati protiv Engleske.

Vedran Ćorluka zbog dva brzinska žuta kartona i isključenja protiv Norveške neće igrati 12. lipnja protiv Italije. No, i Antonio Conte, izbornik Italije ostao je bez jednog igrača.

U susretu u Sofiji Italija je igrala 2:2 s Bugarskom, a Matteo Darmian zaradio je žuti karton i neće nastupiti protiv Hrvatske. K tome se igrač Torina ozlijedio i iz Sofije se vratio kući, dok će ostali reprezentativci u Torinu u utorak igrati protiv Engleske. Riječ je o prijateljskom susretu u kojem Conte neće moći računati na Darmiana, ali ima i drugih problema. Već su ozlijeđeni Florenzi, Pasqual i Marchisio, Buffon ima temperaturu.

Stoga je za susret s Engleskom pozvao Davidea Santona iz Intera i Ignazija Abatea iz Milana.

I Englezi imaju problema s ozljedama, Roy Hodgson zbog ozljeda neće moći računati na Welbecka koji je protiv Litve ozlijedio koljeno, Raheema Sterlinga i Jamesa Milnera.

>>Conte dao kompliment Kovačevoj 'repki': Hrvatska je bolja od Italije!

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
08:43 31.03.2015.

Slovenci nismo baš bliski sa Talijanima ali u ovakvim utakmicama možemo i naša je obaveza nevino viteško na jedriličarski način uzviknuti "Forza Italia"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije