Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tour de France

Contador obranio lanjski naslov, treći u četiri godine

'Astana team rider and leader\'s yellow jersey Alberto Contador of Spain celebrates on the Champs Elysees in Paris after winning the 97th Tour de France cycling race July 25, 2010. Contador won the To
'BOGDAN CRISTEL'
25.07.2010.
u 22:15

Španjolski biciklist Alberto Contador pobjednik je utrke Tour de France.

Naslov je osvojio sa 39 sekundi prednosti pred Andyjem Schleckom. To je Contadoru treći trijumf u posljednje četiri godine. Britanac Marko Cavendish slavio je u posljednjoj, 20. etapi, te je prvi biciklist koji je u tome uspio dvije godine za redom.

Etapa je kasnila 15 minuta jer je sedmerostruki pobjednik Lance Amstrong želio da njegova momčad odjene crne majice, koje simboliziraju njegovu fondaciju u borbi protiv raka. Suci mu to nisu dopustili.

Komentara 1

FC
fcod
10:07 29.07.2010.

Eh da Slcku nije puko Lanac :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije