Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVAŽENA ŽALBA

Gonzalu Jari za prst u Cavanijevoj stražnjici ipak smanjena kazna

Gonzalo Jara
Reuters/PIXSELL
29.06.2015.
u 21:47

Copa America svejedno je završena za njega, ali ionak je itekako mnogo pomogao reprezentaciji protiv Urugvaja, kad im je "izbacio" jednog od ključnih igrača s terena.

Gonzalo Jara "proslavio" se "čeprkanjem" po stražnjici Edinsona Cavanija, a zbog toga je dobio i kaznu od tri utakmice neigranja za reprezentaciju Čilea. Koja je sad smanjena na dvije jer je CONMEBOL uvažio žalbu Čileanskog nogometnog saveza.

Dakle, Copa America svejedno je završena za njega, ali ionak je itekako mnogo pomogao reprezentaciji protiv Urugvaja, kad im je "izbacio" jednog od ključnih igrača s terena.

Stoga, u bližoj budućnosti moći će nastupati za Čile u prvoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine jer će ove dvije utakmice kazne proći upravo sad na ovom prvenstvu.

>> Čile u polufinalu, isključeni Urugvajci Cavani, Fucile i izbornik Tabarez!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije