Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Conan Silveira na polufinalu Hrvatske MMA lige

mma,conan silveira (1)
Foto: MMA
1/3
PR
Autor
PR članak
30.08.2013.
u 16:06

Silveira ima crni pojas u BJJ kod majstora Carlsona Gracie iz 1992, crni pojas iz juda kod senseija Jacka Williamsa i prvi Carlson Gracie crni pojas za otvorenje škole u Americi

Ponosni smo što ćemo na polufinalu Hrvatske MMA lige, 7. rujna u Ciboni, ugostiti slavnog MMA veterana Conana Silveiru koji u Hrvatsku dolazi u ulozi skauta. Glavni trener American Top Teama (ATT), Conan Silveira, kao gost Hrvatske MMA lige i Croatian Combat Academy (CCA) boravit će u Zagrebu od 5. do 9. rujna.

Hrvatska MMA liga je pokazala da smo rasadnik mladih talenata, a svrha Conanovog dolaska je pronalazak mladih boraca i onih koji to žele postati te njihov odlazak na probne treninge u glavni stožer American Top Teama u Coconut Creeku na Floridi. Croatian Combat Academy stoga je organizirala scouting trening 8. rujna, s početkom u 12 sati, pod vodstvom Conana Silveire uz asistenciju Gorana Reljića, novog člana ATT-a.

Program scouting treninga:

12:00 – Uvodni dio: predstavljanje i zajedničko druženje s Conanom Silveirom te ostalim profesionalnim borcima

12.30 - 14.30: MMA striking

- Zatvaranje distance (tehnike klinča)

- Grappling za MMA

- Ground and Pound, submissions

14:30 - 15.30 – pauza za ručak

15.30 – 16.30 – The MMA scouting trening

Trening će biti podijeljen u tri dijela po šest rundi:

- Udaranje

- Hrvanje

- Grappling

Svaki sudionik će dobiti ATT certifikat. Svi koji žele sudjelovati na scouting seminaru molimo da se obrate na e-mail adresu ccacademy.zg@gmail.com, na Facebook stranicu Croatian Combat Academy ili na mobitel 095 1971 722.

Prijava mora sadržavati ime, prezime, osobnu težinu i MMA score (profesionalni ili amaterski). Pristupnica iznosi 200 kuna, a broj prisutnih se ograničava na 50.

- Jako mi je drago što imam priliku posjetiti Zagreb i biti gost na polufinalnoj večeri Hrvatske MMA lige. Raduje me što ću 8. rujna održati scouting seminar u Croatian Combat Akademiji te procjenjivati neke od vaših mladih, perspektivnih MMA talenata. Postoji i mogućnost odlaska u ATT na Floridi u periodu od tri mjeseca. Svi borci moraju donijeti svoju opremu, boks i MMA rukavice, štitnike potkoljenica, zaštitu za glavu, zube i suspenzore – izjavio je Conan Silveira.

Conan Silveira je brazilski MMA borac, rođen u Rio de Janeiru, s adresom boravka na Floridi. Ovaj veteran slobodne borbe za vrijeme svoje profesionalne karijere borio se superteškoj kategoriji.

Zadnji put se borio 2007. godine protiv Johnathana Iveya i odnio pobjedu. Tijekom karijere zabilježio je 11 profesionalnih mečeva, slavio je u njih šest, poražen je bio četiri puta, a jedna borba mu je bila proglašena “No contests“.

Silveira je profesionalno debitirao 1995. godine. Prvi put je zapažen na “Battlecade Extreme Fighting Championships“, nastupao je na prvom EFC-u i postao prvak u superteškoj kategoriji dok nije izgubio titulu od Mauricea Smitha.

Tijekom svoje 14 godina duge karijere zabilježio je oglede protiv nekih istaknutih boraca poput Kazushi Sakurabe, Dan Severna, Maurice Smitha i Wes Simsa. Conan Silveira jedan je od osnivača i glavnih trenera American Top Teama, jednog od najpoznatijih MMA klubova u svijetu koji ponosno stoji iza mnogih svojih proslavljenih MMA boraca.

Silveira ima crni pojas u BJJ kod majstora Carlsona Gracie iz 1992, crni pojas iz juda kod senseija Jacka Williamsa i prvi Carlson Gracie crni pojas za otvorenje škole u Americi. Bio je nacionalni prvak u BJJ. Smatra ga se jednim od MMA pionira te UFC veteranom. Trener je mnogih profesionalnih MMA boraca, a UFC Magazine ga je 2012. godine uvrstio među “Top 100 trenera MMA-a“.

Uspješna MMA priča American Top Teama započela je 2001. godine na Floridi. Osnovali su ga Ricardo Liborio i Conan Silveira te pretvorili American Top Team u jedan od najpoznatijih MMA klubova u svijetu. Više od stotinu profesionalnih MMA boraca iz ATT-a bori u organizacijama poput UFC-a, WEC-a, Strikeforcea, Bellatora, PRIDE-a, K-1, DREAMS-a i Sengokua.

American Top Team postao je svojevrsni brend za MMA i jiu-jitsu borilačke vještine te se iz sjedišta u Coconut Creeku proširio na više od 60 MMA akademija unutar 31 države Sjedinjenih Američkih Država, tri strane zemlje i širi se dalje.

Planira se otvaranje vrhunski opremljene dvorane licencirane od strane American Top Teama i u Hrvatskoj koja postaje rasadnik mladih MMA talenata.

>> Spektakl u Ciboni sve je bliži - borci idu na sve ili ništa...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?