Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eh, taj twitter

Cole optužen za rasističke komentare protiv ganskih navijača

Carlton Cole
Reuters
08.04.2011.
u 21:48

Engleski nogometni savez optužio je Carltona Colea za neprimjereno ponašanje zbog poruka na twitter profilu.

Napadač West Hama našalio se na račun navijača reprezentacije Gane tijekom prijateljske utakmice s Engleskom na Wembleyu, da ih vani čeka imigracijska služba koja traži ilegalne radnike, a to nije baš najbolje sjelo čelnicima FA saveza.

"Imigracijski ured je okružio Wembley. Znao sam da je to zamka! Jedini način da sigurno izađete van jest da nosite dres engleske reprezentacije i na licu imate nacrtan križ Svetog Jurja", stajalo je u poruci.

Nakon što je shvatio da poruka baš i nije najsretnija, Cole se brzo ispričao napisavši: "Bila je to šala i uopće nije bila rasistička".

Cole ima rok do srijede da se žali na optužbu.

Komentara 3

SD
satan da shumsky
09:19 09.04.2011.

zašto ganac jede bijelu čokoladu? da i on jednom bude musav

Avatar Idler 3
Idler 3
22:41 08.04.2011.

Crnac daje rasisičke izjave....ko i oni neonacisti u Izraelu...ma gdje samo rastu takvi likovi >;-))

MA
Mamlaz
00:44 09.04.2011.

Isuse, frajer je provalio prejebenu foru ali naravno: political correctness has indeed gone mad. Kladim se da sutra neću smjeti pričati ni viceve o vrapcima jer bi ih to, kao, moglo uvrijediti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije