Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Stevanović
Povratak na članak

Čokolada je istog okusa, a družim se s igračima s prostora bivše Juge

Bio je ključna figura i na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Rio gdje je Norvežane izludio u prvih dvadeset minuta obranivši sve što je dolazilo u okvir vratiju.

Komentari 7

NV
NV
21:45 19.12.2017.

Samo kolindica razlikuje čokoladice.

VL
Avatar strazar
strazar
09:27 20.12.2017.

da njemacka je bolja od svicarske

VL
LA
Lancaster
00:05 20.12.2017.

Koji bolesnici. ..

VL
ME
Menjik
23:39 19.12.2017.

od cijelog clanka, autoru teksta je najvaznije bratstvo i jedinstvo bre. koga briga s kim se druzi. kanite se vise te vase propale šugoslavije. ako ne budete vise razmisljali o proslosti, mozda Hrvatska napokon krene okrenuta budućnosti. prije je bre sve bilo bolje. gadna je ta nostalgija, ostanu lijepa sjecanja u pamcenju, a lose se zaborave. budi sretan, u danasnje vrijeme napokon mozes cijelom svijetu reci da si gay, nećete strpati na goli otok niti ces dobit metak u celo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.