Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak udarac

Clippersi bez Paula i Griffina do kraja sezone

Blake Griffin
Reuters (Ilustracija)
27.04.2016.
u 10:45

Pobjednik dvoboja Clippersa i Blazersa u drugom će krugu igrati protiv boljeg iz ogleda prvaka Golden State Warriorsa i Houston Rocketsa

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Los Angeles Clippersi ostali su zbog ozljeda bez dvojice svojih najboljih igrača, braniča Chrisa Paula i krilnog centra Blakea Griffina, do kraja ovogodišnjeg doigravanja.

Paul je prerano završio sezonu zbog loma kosti zapešća desne ruke kojega je zadobio u trećoj četvrtini četvrte utakmice protiv Portland Trail Blazersa u ponedjeljak, dok je Griffinu u završnici iste utakmice stradao kvadriceps lijeve noge.

Omjer pobjeda u seriji Clippersa i Blazersa je 2-2, Clippersi su prve dvije utakmice u Los Angelesu dobili sa po 20-ak razlike (115-95, 102-81), da bi Blazersi uzvratili s dvije pobjede u Portlandu (96-88 i 98-84). Peta utakmica igrat će se u srijedu u Los Angelesu, a šesta u petak u Portlandu. Eventualna odlučujuća sedma utakmica na programu je u nedjelju u Los Angelesu.

Pobjednik dvoboja Clippersa i Blazersa u drugom će krugu igrati protiv boljeg iz ogleda prvaka Golden State Warriorsa i Houston Rocketsa u kojemu je trenutačni omjer 3-1 za Golden State koji će najmanje sljedeća dva tjedna biti bez svog najboljeg igrača Stephena Curryja zbog ozljede ligamenata desnog koljena.

Komentara 2

GV
golub Vaso
11:04 27.04.2016.

ratnici u finalu zapada

KA
kakakokoka17
13:57 27.04.2016.

Nije sigurna informacija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije