Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA BRISBANE

Clijsters startala pobjedom

Kim Clijsters
Reuters
03.01.2010.
u 10:37

Belgijka Kim Clijsters, 18. tenisačica svijeta, pobjedom je startala na WTA turniru u Brisbaneu gdje ima status prve nositeljice.

Tako je Clijsters u 1. kolu turnira koji se igra na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 220.000 dolara, pobijedila iskusnu 32-godišnju Talijanku Tathianu Garbin s lakih 6:2, 6:1 za samo 53 minute igre.

U drugom će kolu njena protivnica biti Australka Alicia Molik koja je u 1. kolu savladala Ruskinju Jekaterinu Makarovu 6:4, 1:6, 6:4. Bila je to prva pobjeda za Molik na WTA Touru nakon prvog kola Australian Opena 2008. godine.

Posljednji glavni turnir na kojem je Molik nastupala prije odluke o umirovljenju (u rujnu 2008.) bile su pekinške Olimpijske igre prije 17 mjeseci. Odluku o povratku na teniske terene Australka je objavila u kolovozu 2009. godine, nakon čega je nastupala na Challengerima i trenutno se nalazi na 197. mjestu WTA ljestvice.

WTA Brisbane, 1. kolo:

Clijsters (1) – Garbin 6:2, 6:1

Molik – Makarova 6:4, 1:6, 6:4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije